Przeniesienie strony - błędy

0

Witam

Robiłem stronę w WordPress na chwilowym serwerze PDG.pl. Dziś wykupiłem domenę i hosting na hekko.pl
Ze starej stron pobralem wszystkie pliki FTP oraz wyexportowałem baze danych. Na nowym hostingu utworzyłem taka sama baze danych i wgralem wszystkie rekordy (musiałem usunac linijke od tworzenia bazy w .sql ponieważ baza juz istniala). Wgrałem pliki na FTP i - strona dziala ale:

  • na samej górze mam takie 2 errory:
session_start() [function.session-start]:
 Cannot send session cache limiter - headers already sent (output 
started at /home/imaginac/domains/salon-imaginacja.pl/public_html/wp-config.php:1) 
in /home/imaginac/domains/salon-imaginacja.pl/public_html/wp-content/themes/koko/functions.php on line 19
  • gdy wchodze z dodaniem przed adres: www. to strona w ogole sie nie wczytuje, widac tylko 2 bledy co wyzej

Co może być przyczyną? Kiedyś jak robiłem inna strone przenosiłem z takiego samego hostingu na hekko.pl tak samo i nie było żadnych problemów

0

z wp-config.php usuń wszelkie znaki przed otwarciem <?php oraz upewnij się, że kodowanie to UTF-8 BEZ! tzw. BOM.

0

Wielkie dzięki! Robiłem to co napisałeś ale w functions.php a nie configu ;) Problem był w tym, że miałem kodowanie UTF-8 przestawiłem na UTF-8 bez BOM i hula

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1