Skrypt js na stronie php

0

Witam... mam problem z zainstalowaniem skryptu js na stronie php...
Chodzi o to, że po prostu skrypt nie dziabie...
Zrobiłem strone html http://testowa3.ugu.pl/ i następnie chciałem ją podpiąć pod joomle, jednak główny 'slider' jakoś nie może zostać wczytany (oto strona joomla http://testowa2.ugu.pl/). Gdy wejdę w konsole błędów, wyskakują mi jedynie te dotyczące plików css, ale to chyba nie powinno wpływać na działanie skryptu prawda? Tymbardziej, że na strnie html również kilka takich błędów występuje. Wie ktoś czym takie coś może być spowodowane? Macie jakikolwiek pomysł na rozwiązanie mojego problemu? Ten skrypt umieściłem 'na luźno'... a może trzeba w module? Czy to raczej nie ma znaczenia?

0

Masz błąd w HTMLu. Brakuje Ci zamknięcia taga img w pierwszej pozycji slidera.

0

To nie to jest powodem. Na localhoscie poprawiłem błąd i nic się nie zmieniło...
Nie mogę się pozbyć tych błędów:

http://ifotos.pl/zobacz/beztytuuJ_nxswesa.JPG/

czy to one są powodem moich problemów? ;]

0

Powieś akutalną wersję na necie, to mogę spróbować jeszcze błędu problemu poszukać.

EDIT: Wypisane przez Ciebie ostrzeżenia raczej nie są powodem tego problemu.

1
<script type="text/html">
jQuery.noConflict();jQuery(function($){
    $("#tS2").thumbnailScroller({
        scrollerType:"hoverPrecise",
        scrollerOrientation:"horizontal",
        scrollSpeed:2,        scrollEasing:"easeOutCirc",
        scrollEasingAmount:600,
        acceleration:4,
        scrollSpeed:800,
        noScrollCenterSpace:10,        autoScrolling:0,
        autoScrollingSpeed:2000,
        autoScrollingEasing:"easeInOutQuad",
        autoScrollingDelay:500
    });});
</script>

spojrz na deklaracje typu tego skryptu.... i zmien ja.

0
szalonyfacet napisał(a):
<script type="text/html">spojrz na deklaracje typu tego skryptu.... i zmien ja.

Nareszcie!! Wielkie dzięki... problem rozwiązany! ;]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1