DJango i przełączanie się pomiędzy kartami

0

Witam serdecznie, pisze internetową aplikację która będzie polegała na wypełnianiu quizu, ale napotkałem dość duży problem z którym nie pomagają mi żadne samouczki. Otóż chciałbym, żeby po wysłaniu formularza przerzucało mnie na stronę następną, nie wiem jak to zrobić.
View tej strony na której są pytania:
screenshot-20200511193744.png
Moje URL:
screenshot-20200511193822.png
Models.py:
screenshot-20200511193842.png
Forms.py:
screenshot-20200511193900.png

Łączę pozdrowienia i czekam na pomoc,
Kacper

3
from django.shortcuts import render, redirect
return redirect "nazwa urla"

albo zaimplementowac js do formularza "window.location"

0
ledi12 napisał(a):
from django.shortcuts import render, redirect
return redirect "nazwa urla"

albo zaimplementowac js do formularza "window.location"
Dziękuję bardzo, faktycznie zadziałało, ale problem teraz mam z tym, że jak klikam formularz, strona wygląda tak:
screenshot-20200511200812.png
Wygląda na to, że ten link się nie resetuje, nie rozumiem dlaczego, mój cały views wygląda tak:
screenshot-20200511200907.png
Jak mogę zmienić to, żeby ten redirect nie dublował mi linku, a zmienił go w jakiś sposób?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1