Ktoś pomoże naprawić kod? (Python 3.7)

0

A więc sprawa wygląda następująco znalazłem na paru pendrivach pliki rar które zarchiwizowałem z hasłem udało mi się znaleŹć oto taki przyjazny kod:

import itertools
from subprocess import check_output

passfound=False
for i in range(12):
	g = itertools.combinations_with_replacement('abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ1234567890!@#$%^&*)(~?/\|<>,.;:', i)
	for password in g:
		try:
			check_output(r'"C:\Program Files\WinRAR\UnRaR.exe" x file_name.rar -p'
						+ ''.join(password), shell=True)
						
			print("Password is found :" + ''.join(password))
			passfound = True
			break
		except:
			print("Trying " + ''.join(password))
			continue
		if passfound:
			break
		

I problem w tym że kod wykonuje tylko kombinacje z małą literą ,,a" po czym się wyłącza samoistnie jak to edytować by leciał po kolei dalej z: b,c,d...itd

z góry dziękuję za Odpowiedz

1

Kopiego Pasty Development w praktyce, a po zobaczeniu, trzeba chociaż rozchodzić....

PS Zacznij może od eksperymentów z tym: https://pypi.org/project/unrar/ lub https://pypi.org/project/pyunpack/

1

Użyj debugera, Zobaczysz co się dzieje w tej pętli.

0
lion137 napisał(a):

widzę ale nie wiem co poprawidź by działało poprawnie

0

Co się dzieje, Wchodzisz w blok try i jakie są wartości parametrów, co się wykonuje?

0

Jakiś dowód na to że to są faktycznie twoje pliki?

0
cmd napisał(a):

Serio...? Nawet nie chce mi się odpisywać bo nie wiem jak miałbym to udowodnić

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1