Skrypt galerii w php

0

Znacie jakis dobry skrypt galeri w php ktory mozna latwo przystosowac do strony www, tzn ktory nie ma stwojego thema-tu. I żeby była możliwosc uploadowania grafiki z poziomu strony i mozliwosc tworzenia albumow. Sam bym napisal ale skrypt potrzebuje na gwałt.

0

Ja używam skryptu własnej produkcji ( http://wopr.zory.pl/galeria.php ). Uploadowanie zdjęć z panelu, automatyczne tworzenie wykadrowanych miniaturek, optymalizacja zdjęcia, opisy do zdjęć, podział na kategorie, przeglądanie w nowym okienku z możliwością przechodzenia do następnego i poprzedniego zdjęcia itp. Pooglądaj se, jak ci to będzie pasowało to się zgłoś, ale uprzedzam, że dzisiaj nie mam czasu na przygotowanie skryptu, dla użytku ogólnego . Trzeba mieć AdoDB (chyba, że pozamieniasz sobie zapytania) oraz system szablonów bTemplate, ale to nie będzie problemem. Galeria jest postawiona na Postgresie, ale na upartego na MySQLu też pójdzie.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0