header()

Odpowiedz Nowy wątek
2018-11-13 16:08
0

Witam jest jakiś sposób w php żeby odesłać do diva , a nie do całej strony jakiś zamiennik header() czy nie da się tego zrobić ?

Pozostało 580 znaków

2018-11-13 17:10
0

W javascript mozesz edytować pojedyncze divy, pewnie chcesz zmienić zawartość diva bez odświeżania strony, więc poczytaj o AJAX z jQuery

Pozostało 580 znaków

2018-11-13 18:12
0

A może tak zrób:
<div id="root">DIV docelowy </div>
link do niego:
<a href="http://twojadomena/podstrona.html#root">Twój Link</a>


a href w header ? bo jakos tego nie widze header("Location: index.php.modal-wrap.active.modal"); - Raloseq 2018-11-13 18:19

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0