Gotowy skrypt krypt uczniowisko.pl

0

Witam !
Chciałbym zaprezentować gotowy portal jakim jest uczniowisko.pl
(nie mojego autorstwa, kolegi, ale nigdy wczesniej nie publikowany).
Nie jest to żadna kradzież itp.
Gotowy CMS!!
open source
Polecam!
user image

<a href="http://www.speedyshare.com/files/24447521/public_html.rar">DOWNLOAD</a>
0
if (!@include_once('apps/'.$argv[0].'.php')) include_once('apps/index.php'); 

:-D

0

A co w tym śmiesznego? Działa jak trza

0

Hmm... W pośpiechu przeglądając ten temat myślałem że to wyglądało tak:

if (!@include_once('apps/'.$argv[0].'.php')) include_once('apps/'.$argv[0].'.php');

Cóż, nocka robi swoje.

W każdym razie: Ten temat to ma być reklama, prośba o ocenę czy nie wiem co?

0

Z tej strony Piotr Maślanka, autor uczniowiska. Udostępniłem go bo klient mi nie zapłacił. Kod jest ponadto dostępny na https://github.com/piotrmaslanka/uczniowisko

2
Henrietta napisał(a):

Z tej strony Piotr Maślanka, autor uczniowiska. Udostępniłem go bo klient mi nie zapłacił. Kod jest ponadto dostępny na https://github.com/piotrmaslanka/uczniowisko

I czekaleś na kasę 11 lat? :D

0

Nie, ale ostatnio wygrzebałem na swoim dysku takie odpadki jak np. program ERP który pisałem ojcu który ostatnio doczekał się drugiej wersji w Pythonie (druga wersja programu ma już 7 lat) i postanowiłem wklepać to całe uczniowisko w Google i zobaczyć jak mu tam leci. Poza tym wrzuciłem go na GitHuba.

Poza tym z góry przepraszam za udziwnienia w PHP, pisałem go w gimnazjum z użyciem własnego autorstwa frameworka PHP.

0
Henrietta napisał(a):

Poza tym z góry przepraszam za udziwnienia w PHP, pisałem go w gimnazjum z użyciem własnego autorstwa frameworka PHP.

Jak to był "własny framework" to to nie był framework. Najwyżej program w PHP, po prostu.

0

Ależ to był framework, nawet ORMa miał. Zrobiłem jeszcze ojcu apkę, nazywa się falbank i też jest na moim GitHubie.

0
Henrietta napisał(a):

Ależ to był framework, nawet ORMa miał.

Mhm.

Coś mi się zdaje że ten Twój "framework" był bardzo pomocny w Twojej aplikacji, ale prawdopodobne byłby mało pomocny w zupełnie innej aplikacji.

0

Był pomocny w aplikacji ERP, również był pomocny w rynku prezentacji maturalnych, jakim jest uczniowisko.

Na szczęście przerzuciłem się na Pythona, a moi pracownicy doszkalają mnie z Reacta. Nieżle, prawda?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1