Strona z grami online i flash za darmo

0

Witam wszystkich, pragnę was zaprosić na moją poprawioną stronę z grami online za darmo. https://egamecenter.online/. Zapraszam do grania oraz pisania co o niej sądzicie i co warto jeszcze dodać i poprawić. To wersja beta.

2

Flash? przecież to juz dawno temu zmarło śmiercią naturalną.

1

Żadna gra mi nie chce działać na Safari na iOS.
Na kompie na Chromie mi też nie wszystkie działają.

Poza tym - skąd masz te gry? Tj. zakładam, że masz do nich licencje, ale wolę się upewnić.

0
axelbest napisał(a):

Flash? przecież to juz dawno temu zmarło śmiercią naturalną.

No widzisz a tu żyją XD. Wejdź i w menu wybierz flash. Niektóre gry dizlają na telefonie ale takie jak hobo na komputerze. Trochę wolniej działają niż gry HTML ale są. Jutro poprawię, że na boxie z grą będzie widać które są tylko na komputer.

LukeJL napisał(a):

Żadna gra mi nie chce działać na Safari na iOS.
Na kompie na Chromie mi też nie wszystkie działają.

Poza tym - skąd masz te gry? Tj. zakładam, że masz do nich licencje, ale wolę się upewnić.

Z gamedistribution. Tak mam licencję. A które gry nie chcą się załadować na chrome? Sprawdzę i postaram się to naprawić.Z gamedistribution.

0

Czy dodanie pod każdą grą możliwość zgłoszenia błędu w grze uważacie za dobry pomysł? Bo mi wszystkie gry, które włączem działają ale jak widzę wam nie.

0

Ja w Chrome nie znalazłem gry która by nie działała.

Wywal to wyświetlanie null bo kiepsko to wygląda :)
screenshot-20230824003742.png

Tu brak miniaturki:
screenshot-20230824004006.png

I gra się źle skaluje:
screenshot-20230824004101.png

0

Nie działa z wtyczką "I don't care about cookies" a to pierwsza strona z którą mam taki problem.
Jak wchodzę na stronę to wszystko jest rozmazane i nic się nie da kliknąć.
screenshot-20230824055709.png

0
obscurity napisał(a):

Nie działa z wtyczką "I don't care about cookies" a to pierwsza strona z którą mam taki problem.
Jak wchodzę na stronę to wszystko jest rozmazane i nic się nie da kliknąć.

Problem jest w tym że ty nie chcesz zezwalać na cookies i okienko z cookies i informacją o niej nie chce się pojawić, bo ta wtyczka tego zabrania a blur na ekranie jest dlatego że gdy cookies się pojawia to jest by użytkownik skupił się na cookies.

@obscurity: po wejściu pierwszy raz na stronę pojawia się komunikat o cookies. . Ale po zgłoszeniu się na cookies, które przechowuje informacje, że się zgodziłeś cookies nie pojawi się następnym razem a strona od razu wygląda bez zamazaniaScreenshot_20230824-073100.jpgScreenshot_20230824-072639.jpg

0
egamecenter napisał(a):

Problem jest w tym że ty nie chcesz zezwalać na cookies i okienko z cookies i informacją o niej nie chce się pojawić, bo ta wtyczka tego zabrania a blur na ekranie jest dlatego że gdy cookies się pojawia to jest by użytkownik skupił się na cookies.

no tak wiem, ale to dość popularne rozszerzenie i wystarczy chyba zmiana nazwy klasy z "cookie-page" na "cookie-banner" żeby sobie z tym poradziła

1

Dzięki za pokazanie, że gra się nie składuje. Nie widziałem tego, bo w gry które grałem rozmiar był odpowiedni. Co do opisu i miniaturek to wiem o tym i codziennie coraz więcej gier ma odpowiedni tytuł i opis oraz miniaturki. Ta gra akurat co pokazałeś a jest ich kilka . Jeszcze nie mają zdjęcia ale dziś postaram się to naprawić.

obscurity napisał(a):

no tak wiem, ale to dość popularne rozszerzenie i wystarczy chyba zmiana nazwy klasy z "cookie-page" na "cookie-banner" żeby sobie z tym poradziła

Sprawdzę, bo na razie na stronie jest cookie-page , która wyświetla właśnie to zamazanie i centruje cookie-baner. Zmienię kolejność i zainstaluję wtyczkę i zobaczę.

@obscurity: @hipekk: @LukeJL: @axelbest: A po za tymi drobnymi błędami to co sądzicie o grafice, szybkości i atrakcyjności strony. Warto nadal to rozwijać? :)

@obscurity: i @hipekk: Złożone przez was błędy zostały poprawione. Niektóre gry znikły dlatego, że nie spełniają nowych warunków na stronie, które zrobiłem. Gdy będą gotowe znów się pojawią. Zostało mi tylko dodać opisy do gier flash. :) . Jak wam się ogólnie strona podoba?

0

Dobrze to wygląda, widać ,że strona bardziej pod mobile.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1