Calibre Forums - skrypt forum

0

Zapraszam was do śledzenia mojego projektu
https://github.com/mrWodoo/Calibre

Projekt nie jest skończony, tak na prawdę nie dzieje się aktualnie nic ciekawego oprócz kilku podstaw.

Projekt będzie darmowy, robię to dla fun'u oraz dla zapełnienia portfolia
Nie będzie to kobyła z miliardem "ficzerów" aby przyciągnąć dzieci swoją kolorowością, proste fora są najlepsze, ale co nie znaczy, że ułatwiam sobie pracę i forum oparte na moim skrypcie będzie musiało być proste, jak skończę podstawową funkcjonalność to zabiorę się za system pluginowania (oparty na hookach).

Z czasem będę tutaj postował screeny z aktualnego postępu, chyba, że administracja nie życzy sobie 'dzienników' ;)

2
public static $_list									= array();

Więcej spacji! :]


Czyli tak właściwie póki co nie ma nic konkretnego do oceny/przeglądu?
0

Ja to bym chciał screenshoty już teraz ;)

0
Patryk27 napisał(a):
public static $_list									= array();

Więcej spacji! :]


Czyli tak właściwie póki co nie ma nic konkretnego do oceny/przeglądu?

GitHub brzydko parsuje.

0

user image

Wzorowane na (cholernie dobrym) stylu Misago, na 90% ten styl nie zostanie w relce.

Na githubie również pojawiło się kilka niewielkich zmian

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1