Krajowy system e-Faktur

0

Pytanko o wysyłanie faktury w trybie interaktywnym, za pomocą /online/Invoice/Send
Czy w odpowiedzi do tego requesta zawsze otrzymamy od razu identyfikator tymczasowy ElementReferenceNumber czy może się zdarzyć, że trzeba będzie czekać, bo processingCode będzie inny niż 100?
I jak wtedy zdobyć ElementRefrenceNumber?

0

Ktoś już coś wie o QR kodach? Gdzieś trafiłem na info, że w kodzie ma być m.in. wyróżnik faktury podpisany certyfikatem wystawcy faktury, czyli co? Trzeba będzie mieć obsługę podpisów w aplikacji?

0

Mam pytanie podczas odpytywania o status sesji (a przy okazji o status przetworzonych faktur).
Mieliśie taką sytuację, gdzie numer referencyjny faktury został nadany, ale po sprawdzeniu statusu sesji po jakimś tam czasie zamiast kodu 200 (czyli brak nadanego nr ksef), mieliście status faktury z błędem 4xx albo 5xx ? Czy na 99.99% mając nr referencyjny faktury, wiemy, że ta faktura przejdzie w systemie ?

0

Środowisko DEMO. Taka sytuacja:

  1. Wysyłam fakturę: https://ksef-demo.mf.gov.pl/api/online/Invoice/Send

  2. Sprawdzam status: https://ksef-demo.mf.gov.pl/api/online/Invoice/Status/

  3. Faktura jest ok, dostaję numer KSEF

  4. Masowa wysyłka, robię paczkę z tą samą fakturą (może byc też inna z kolejnym moim wewnętrznym numerem)

  5. Potem odpalam kolejno:

  6. https://ksef-demo.mf.gov.pl/api/batch/Init

  7. https://ksef-demo.mf.gov.pl/api/batch/Upload/

  8. https://ksef-demo.mf.gov.pl/api/batch/Finish - jest git dostaję 200 i referenceNumber

  9. Potem sprawdzam status sesji: https://ksef-demo.mf.gov.pl/api/common/Status/ i w kolejnych wywołaniach:

  10. "processingCode": 310, "processingDescription": "Zakończenie etapu autoryzacji procesu"

  11. "processingCode": 335, "processingDescription": "Zakończenie etapu eksportu danych oraz inicjalizacji podprocesów przetwarzania faktury"

  12. no i wreszcie:

  13. "processingCode": 441, "processingDescription": "Błąd etapu weryfikacji wyników podprocesów przetwarzania faktury"

No i pytanie, co jest nie tak z tą fakturą (przesyłałem też kilka faktur z unikalnymi numerami i efekt był ten sam...). Invoice/Send działa, akceptuje fakturę, a wysyłja masowa nie.... XML oczywiście jest zgodny ze schemą.

0

No i problemy z sesją na produkcji - wysłane interaktywnie 3 faktury, 2 ostatnie przeszły i pobrało numer KSeF, pierwsza w statusie 3xx (sorry, nie zapamiętałem, jaki dokładnie), sesja w 355, status wskazuje jednak numer KSeF na wszystkie 3, ale UPO nie ma, bo sesja wisi... Dramat.

0

Czy działa wam logowanie się do wersji demo dla spółki jawnej, przez profil zaufany? Mi od 1,5 roku wywala błąd. Zgłaszam i nic z tym nie robią.
Na produkcję idzie bez problemu się zalogować.

0

7 grudnia 2023 r. w godzinach od 10.00 do 17.00 na środowisku testowym planowana jest aktualizacja API Krajowego Systemu e-Faktur oraz będą prowadzone prace serwisowe API Krajowego Systemu e-Faktur i Aplikacji Podatnika KSeF.
Aktualizacja API Krajowego Systemu e-Faktur do wersji 2.1.0 obejmuje:
dodanie usługi pozwalającej na ukrycie faktury,
dodanie usługi pozwalającej na anulowanie ukrycia faktury.

A to co? Ktoś coś wie?

0

Pytanie takie: na "test" jest sesja interaktywna. Aktywna, komunikacja otwarta. Wywołuję (ze „szwagra” - z oficjalnego YAMLa zaimportowanego do swagger editora)

curl -X 'POST' \
  'https://ksef-test.mf.gov.pl/api/online/Query/Invoice/Sync?PageSize=10&PageOffset=0' \
  -H 'accept: application/json' \
  -H 'SessionToken: <tu poprawny token sesyjny>' \
  -H 'Content-Type: application/vnd.v2+json' \
  -d '{
  "queryCriteria": {
    "subjectType": "subject1"
  }
}'

i dostaję w odpowiedzi:

{
  "exception": {
    "serviceCtx": "default",
    "serviceCode": "20231206-EX-55A8CDA238-17CFD5E4E8-8F",
    "serviceName": "online.query.query.invoice",
    "timestamp": "2023-12-06T08:50:34.901Z",
    "exceptionDetailList": [
      {
        "exceptionCode": 21001,
        "exceptionDescription": "Nieczytelna treść."
      }
    ]
  }
}

Niezależnie od tego jakie parametry stronicowania czy jaki "subject". Podpowiecie co robię źle?

0

Pytania o pobieranie faktur przez /online/Query/Invoice/Sync z parametrem incremental.

W yaml'u jest tak:

QueryCriteriaInvoiceIncrementalType:
  type: object
  allOf:
  - $ref: '#/components/schemas/QueryCriteriaInvoiceType'
  - type: object
    properties:
      acquisitionTimestampThresholdFrom:
        type: string
        format: date-time
        description: yyyy-MM-dd'T'HH:mm:ss | minimum date range is 2022-01-01
      acquisitionTimestampThresholdTo:
        type: string
        format: date-time
        description: "yyyy-MM-dd'T'HH:mm:ss | maximum date range is current time\
          \ (+ max 6 hours), the difference between date field and #acquisitionTimestampThresholdFrom\
          \ cannot be greater than 24 months, date field cannot be before #acquisitionTimestampThresholdFrom"
  required:
  - acquisitionTimestampThresholdFrom
  - acquisitionTimestampThresholdTo
  - subjectType

Jak to pobieranie w ogóle działa? Bo myślałem, że każde wywołanie sprawdza czy są jakieś nowe faktury od czasu poprzedniego sprawdzania, ale wtedy po co te daty i czym dokładnie one są? Po drugie gdzie system zapisuje timestampa poprzedniego wywołania tej metody? W kontekście konta, na które się zalogowałem? Tokenu?
Jak tego wywołania używacie w praktyce?

0

Pytam o faktury zakupu, wysłane na test za okres od 2023-12-05 00:00 do 2023-12-06 00:00, otrzymuje zwrotkę "21177 Przekroczona maksymalna liczba wyników [10000]. Doprecyzuj kryteria. "
5 grudnia około 13.00 jest te 10 tysięcy faktur na teście. Takie ilości to się mogą pojawić raczej przy jakiś masowych fakturowaniach sprzedaży. Można jakoś zapytać tylko o ilość faktur w zakresie? Czy skrócić zakres o połowę do 12 godzin, 6 godzin, itd. próbować ponownie i tak w kółko do skutku?

0

Próbuje wysłać fakturę za pomocą online/Invoice/Send. Body mam tak jak na screenie
screenshot-20231207055447.png
Natomiast na statusie dostaje komunikat, że dokument jest niezgodny z schemą. Ten sam błąd dostaje próbując skorzystać z GbbKSeF.
Tylko problem jest taki, że plik xml jest dokładnie tym samym xml'em jaki przychodzi z ksefu podczas pobierania faktury.
Jakie powinny być różnice pomiędzy tymi plikami?

0
Dzyszla napisał(a):

7 grudnia 2023 r. w godzinach od 10.00 do 17.00 na środowisku testowym planowana jest aktualizacja API Krajowego Systemu e-Faktur oraz będą prowadzone prace serwisowe API Krajowego Systemu e-Faktur i Aplikacji Podatnika KSeF.
Aktualizacja API Krajowego Systemu e-Faktur do wersji 2.1.0 obejmuje:
dodanie usługi pozwalającej na ukrycie faktury,
dodanie usługi pozwalającej na anulowanie ukrycia faktury.

A to co? Ktoś coś wie?

Skąd masz takie szczegółowe informacje? na https://www.podatki.gov.pl/ksef/ jakoś nie potrafiłem znaleźć.

0

Możecie wysłać fakturę chodzi o środowisko testowe, konkretnie czy sypie wam błąd przy authorisation challenge?
EDIT: prace serwisowe

0

Czy ktoś z was próbował pobierać faktury KSeF wystawione na VatUE?
Próbuję taki request do AuthorisationChallenge, ale dostaję w odpowiedzi "exceptionCode": 21001, "exceptionDescription": "Nieczytelna treść.". (środowisko TEST):

ContextIdentifier
{
Type = "vatUE"
Identifier = "PL" + nip
}

Drugie pytanie to jak uzyskać dla własnych potrzeb programistyczno-testowych dostęp/autoryzację do środowiska DEMO?

0

Czy ta metoda:

/online/Invoice/Status/{InvoiceElementReferenceNumber}

musi być wywoływana w kontekście sesji która wysłała fakturę czy może być w innej?

0

Sprawdzaliście wysyłkę faktur na środowisku testowym po aktualizacji?
W ramach nowej sesji wysyłka 1 faktury przechodzi (otrzymuję status 100), natomiast przy 2 mam już błąd:

{"exception":{"serviceCtx":"default","serviceCode":"20231207-EX-0806807E67-12DE4D1BC7-5D","serviceName":"online.invoice.invoice.send","timestamp":"2023-12-07T15:51:41.027Z","referenceNumber":"20231207-SE-5724AEDB86-F67B04115B-4B","exceptionDetailList":[{"exceptionCode":31000,"exceptionDescription":"Nieprawidłowe wywołanie."}]}}

Dodam, że faktura jest poprawna, kod wczoraj działał poprawnie

0

Dziala wam logowanie do tego gowna na https://ksef-test.mf.gov.pl/web/login (srodowisko TEST)?
Podaje prawdziwy NIP - podpisa profilem. Blad uwierzytelnienia
Podaje fake nip - podpis profilem. Blad uwierzytelnienia.

Moze to nie dziala albo jaka przerwa techniczna?

1

Paymenty działają

0

Ktoś już ukrywanie przetestował i jakieś wnioski ma, jak to działa? W Yamlu jest, w PDF ani litery o tym...

Ha zauważyłem jeszcze, że

  • w Session/Status (i bez RefNr i z ) dodali maximum do PageOffset na 1'000'000 (nie było wcale wcześniej - czyżby zwiększyli liczbę stron?)
  • Dodali szukanie faktur po dacie ukrycia
0

Pobieram faktury z testu, online/Query/Invoice/Async/Status daje odpowiedż 325 od ponad godziny. Na demo 200 otrzymuje po niecalej minucie.
Sprawdzam na swoim NIP-ie, faktur tam jest kilkadziesiąt. Czy to tylko u mnie tak się dzieje?

1

Wczorajsze wdrożenie było pasmem spektakularnych sukcesów dlatego dziś jest nowy komunikat:

8 grudnia 2023 r. występują utrudnienia w funkcjonowaniu środowiska testowego Krajowego Systemu e-Faktur.
Pracujemy nad przywróceniem poprawności działania środowiska. O przywróceniu pełnej dostępności środowiska poinformujemy oddzielnym komunikatem.
Przepraszamy za utrudnienia.

0
zbynioh napisał(a):

Pytania o pobieranie faktur przez /online/Query/Invoice/Sync z parametrem incremental.

W yaml'u jest tak:

QueryCriteriaInvoiceIncrementalType:
  type: object
  allOf:
  - $ref: '#/components/schemas/QueryCriteriaInvoiceType'
  - type: object
    properties:
      acquisitionTimestampThresholdFrom:
        type: string
        format: date-time
        description: yyyy-MM-dd'T'HH:mm:ss | minimum date range is 2022-01-01
      acquisitionTimestampThresholdTo:
        type: string
        format: date-time
        description: "yyyy-MM-dd'T'HH:mm:ss | maximum date range is current time\
          \ (+ max 6 hours), the difference between date field and #acquisitionTimestampThresholdFrom\
          \ cannot be greater than 24 months, date field cannot be before #acquisitionTimestampThresholdFrom"
  required:
  - acquisitionTimestampThresholdFrom
  - acquisitionTimestampThresholdTo
  - subjectType

Jak to pobieranie w ogóle działa? Bo myślałem, że każde wywołanie sprawdza czy są jakieś nowe faktury od czasu poprzedniego sprawdzania, ale wtedy po co te daty i czym dokładnie one są? Po drugie gdzie system zapisuje timestampa poprzedniego wywołania tej metody? W kontekście konta, na które się zalogowałem? Tokenu?
Jak tego wywołania używacie w praktyce?

Tak jeszcze wrócę do powyższego postu. Wywołanie tej metody czy z range czy z incremental zwraca faktury w postaci:

      "invoiceHeaderList": [
          {
            "invoiceReferenceNumber": "FV/11/10/107782",
            "ksefReferenceNumber": "1114172998-20231110-F47E88F48D48-6B",
            "invoiceHash": {
               "hashSHA": {
                            "algorithm": "SHA-256",
                            "encoding": "Base64",
                            "value": "3Kut1eZ3NIy+7X4RvqRwuskyhkpOYG1e44XtFHSann4="
                         ),
               "fileSize": 1998
            ),
            "invoicingDate": "2023-11-10",
            "acquisitionTimestamp": "2023-11-10T14:10:31.625Z",

I teraz czy mogę przyjąć, że wersja incremental leci w czasie szukania datami po polu acquisitionTimestamp, a wersja range po polu "invoicingDate"?

Pytanie drugie, w pliku UPO są dwie daty w pełnej postaci, z czasem:

<DataPrzeslaniaDokumentu>2023-11-08T10:36:12.173+01:00</DataPrzeslaniaDokumentu>
<DataPrzyjeciaDokumentu>2023-11-08T10:36:18.542+01:00</DataPrzyjeciaDokumentu>

Czy te daty z UPO są tymi samymi polami (od strony systemu KSeF) co te z powyższego JSONa? Czyli pierwsza acquistion, a druga invoicing?

0

Ktoś widzi błęd, czy to po prostu nie działa?

PUT https://ksef-test.mf.gov.pl/api/online/Invoice/Visibility/Hide HTTP/1.1
Connection: Keep-Alive
Content-Type: application/json
Accept: application/json
Accept-Charset: UTF-8
Cookie: dtCookie=v_4_srv_2_sn_CC3871F4467B464BCA6D2D6C10011A79_perc_100000_ol_0_mul_1_app-3Ae03f7c58bcd8b063_1
User-Agent: KSeF RESTClient/1.0
SessionToken: 298b76600ccbd4f8902ed8db1e5cecf8617d7649033624ced686d08b288ae597
Content-Length: 111
Host: ksef-test.mf.gov.pl

{"invoiceHideRequest":{"hidingReason":"Geniusze!","ksefReferenceNumber":"5170359458-20230823-B061844AEE41-A4"}}
PUT https://ksef-test.mf.gov.pl/api/online/Invoice/Visibility/Show HTTP/1.1
Connection: Keep-Alive
Content-Type: application/json
Accept: application/json
Accept-Charset: UTF-8
Cookie: dtCookie=v_4_srv_5_sn_89A83E240C92D53AE6742EF0DB5634EC_perc_100000_ol_0_mul_1_app-3Ae03f7c58bcd8b063_1
User-Agent: KSeF RESTClient/1.0
SessionToken: 298b76600ccbd4f8902ed8db1e5cecf8617d7649033624ced686d08b288ae597
Content-Length: 133
Host: ksef-test.mf.gov.pl

{"invoiceHideCancelationRequest":{"hidingCancelationReason":"Partacze!","ksefReferenceNumber":"5830011969-20230912-6DA796E89F33-26"}}

Bo dla każdego mam "złe żądanie". Chyba, że to nie działa po prostu?

0

Witam mam pewien problem mianowicie wczytanie pliku publickey.pem/der do delphi XE za pomocą LockPack

  RSACipher := TLbRSA.Create(nil);
  RSACipher.PublicKey.LoadFromFile('publicKey.der');

wywołuje błąd :
'Invalid Asymmetric Key'.

natomiast:

  RSACipher := TLbRSA.Create(nil);
  RSACipher.PublicKey.LoadFromFile('publicKey.pem');

wywołuje błąd:
'Invalid RSA Key'

pliki oczywiście pobrane z https://ksef-test.mf.gov.pl/

0

Mam problem na środowisku testowym z wysyłką faktury w sesji interaktywnej z ustawionym kontekstem kryptograficznym. Dostaje komunikat "Nieczytelna treść. (kod błędu 21001)".

Wykonuję to tak:

  1. Ustawiam kontekst kryptograficzny podając wszystkie parametry zgodnie ze specyfikacją oraz:
  • klucz AES zaszyfrowany algorytmem RSA za pomocą klucza publicznego KSeF i zakodowany base64
  • wektor IV zakodowany Base64
  1. Sesja online jest nawiązywana prawidłowo.

  2. Przygotowuje żądanie wysyłki faktury ustawiając:

  • hashSHA wykonany z niezaszyfrowanego xml faktury
  • fileSize niezaszyfrowanego pliku xml faktury
  • payloadType na "encrypted"
  • invoiceBody na xml zaszyfrowany AES i potem zakodowany base64
  1. Robię wysyłkę i dostaję błąd "Nieczytelna treść. (kod błędu 21001)".

Co mogę robić źle? Próbowałem różne kombinacje, ale wyżej opisana wydaje mi się najbardziej logiczna.
Miał ktoś podobny przypadek?

1

Kika ciekawych informacji o KSeF z pierwszej linii:

🔶 nie toczą się żadne prace dotyczące przesunięcia w czasie terminu obowiązkowego KSEF czy też odsunięcia tego obowiązku dla wybranych grup czy typów transakcji
🔶 w planie jest uruchomienie 1 lipca profesjonalnej usługi wsparcia dla użytkowników KSeF
🔶 w ostatnich tygodniach 2023 planowane jest udostępnienie szeregu oczekiwanych przez podatników dokumentów: specyfikacje techniczne dla QR, identyfikatorów płatności, trybu awaryjnego
🔶 MF planuje wydanie dokumentu najlepszych praktyk i wyjaśnień związanych z KSeF oraz w styczniu start kampanii informacyjnej
🔶 z początkiem 2024 r. można się także spodziewać objaśnień dotyczących permanent establishment dla VAT w Polsce (istotne dla obowiązkowości KSeF dla podmiotów zagranicznych zarejestrowanych na VAT w Polsce)
🔶 planowane jest wypuszczenie aplikacji mobilnej KSeF (pocz. 2024, oba główne systemu mobilne)
🔶 planowane jest tzw. okienko stabilizacyjne, to jest okres (tu zgaduję, że co najmniej około kwartału) przed 1 lipca 2024 kiedy to nie będą już wprowadzane żadne zmiany do systemu KSeF (stabilizacja wdrożeń)
🔶 KSeF już od 1 lipca 2024 będzie wyposażony w dodatkowe funkcjonalności zgłaszania nadużyć
🔶 docelowo w oparciu o m. in. KSeF będą dostępne usługi publiczne, np. wstępny plik JPK_VAT (co może być argumentem za przywróceniem faktur B2C jako dokumentów wysyłanych do KSeF)
🔶 API dotyczące identyfikatorów (niedostępne od lipca) jest obecnie przebudowywane pod kątem większej otwartości i wkrótce ma być ponownie dostępne
🔶 w produkcyjnym KSeF najprawdopodobniej zostaną zdjęte limity, skutkujące ograniczeniem przesyłania w jednostce czasu faktur w trybie interaktywnym
🔶 wprowadzone zostaną certyfikaty generowane przez KSeF, które umożliwią automatyzację przesyłki batchowej

Źródło: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7138873138414616578?updateEntityUrn=urn%3Ali%3Afs_feedUpdate%3A%28V2%2Curn%3Ali%3Aactivity%3A7138873138414616578%29

0
brzy_r napisał(a):

Mam problem na środowisku testowym z wysyłką faktury w sesji interaktywnej z ustawionym kontekstem kryptograficznym. Dostaje komunikat "Nieczytelna treść. (kod błędu 21001)".

Wykonuję to tak:

  1. Ustawiam kontekst kryptograficzny podając wszystkie parametry zgodnie ze specyfikacją oraz:
  • klucz AES zaszyfrowany algorytmem RSA za pomocą klucza publicznego KSeF i zakodowany base64
  • wektor IV zakodowany Base64
  1. Sesja online jest nawiązywana prawidłowo.

  2. Przygotowuje żądanie wysyłki faktury ustawiając:

  • hashSHA wykonany z niezaszyfrowanego xml faktury
  • fileSize niezaszyfrowanego pliku xml faktury
  • payloadType na "encrypted"
  • invoiceBody na xml zaszyfrowany AES i potem zakodowany base64
  1. Robię wysyłkę i dostaję błąd "Nieczytelna treść. (kod błędu 21001)".

Co mogę robić źle? Próbowałem różne kombinacje, ale wyżej opisana wydaje mi się najbardziej logiczna.
Miał ktoś podobny przypadek?

// utworzenie kontekstu kryptograficznego przy inicjalizacji sesji interaktywnej
EncryptionType encryption = new EncryptionType();
encryption.EncryptionKey = new EncryptionKeyType() { Value = EncryptDataWithPublicKey(aesKey, publicKey) };
encryption.EncryptionInitializationVector = new EncryptionInitializationVectorType() { Value = Convert.ToBase64String(aesIV) };
encryption.EncryptionAlgorithmKey = new EncryptionAlgorithmKeyType();
encryption.EncryptionAlgorithmData = new EncryptionAlgorithmDataType();

// ...

// wysylka faktury
// w invoiceBody znajduje się czysty xml faktury 
SendInvoiceRequest request = new SendInvoiceRequest();
request.invoiceHash.hashSHA.value = SHA256Hash(invoiceBody);
request.invoiceHash.fileSize = Encoding.UTF8.GetBytes(invoiceBody).Length;
var invoicePayload = new InvoicePayloadEncryptedType();                    
byte[] encryptedBytes = EncryptAES(Encoding.UTF8.GetBytes(invoiceBody));
invoicePayload.invoiceBody = Convert.ToBase64String(encryptedBytes);
request.invoicePayload = invoicePayload;
0

Witam ma ktoś jakąś stronę z aktualnymi xml do wysyłki ? tzn init token, send, itp ?
Pytam bo xml do Session/InitToken wydaje się poprawny, ale może jakaś nie aktualna wersja bo cięgle dostaje : HTTP/1.1 400 Bad Request

0
<Encryption>
<ns2:EncryptionKey>
<ns2:Encoding>Base64</ns2:Encoding>
<ns2:Algorithm>AES</ns2:Algorithm>
<ns2:Size>256</ns2:Size>
<ns2:Value>pM098L5J2vStQA1WgOMpJma5KoO7BrPhNKqdVsEkEbuea6zCN/tvYOjxPdNuYvIRb+1ZVPEtoQMiGVyhwmkkx8Ie5na4BzpcyiVtwYJNzkcWrA1m6tvyt0ApcezwkmrruVGcYxMRw8ZS4vcId6WGaMG8r2XuPXR1VOGarLKTQ6+4jHU2zJAm8lauBjIPAUmlsLNIT4y7q9cVKH1tJtCxZvD0Hj9SMy2C6YAejz3WbwAp0fJNcZimDrPj+9VwUFaruKagv1t4w4DyGy7C6oR87eMjMGOYoBaLwVl7EyTFRfndU2/WY2bS6xMp+WixhJM99GQ7Uc87ca3GM6idTAyAVg==</ns2:Value>
</ns2:EncryptionKey>
<ns2:EncryptionInitializationVector>
<ns2:Encoding>Base64</ns2:Encoding>
<ns2:Bytes>16</ns2:Bytes>
<ns2:Value>4GgSXbgQRv0/cpysuVhikw==</ns2:Value>
</ns2:EncryptionInitializationVector>
<ns2:EncryptionAlgorithmKey>
<ns2:Algorithm>RSA</ns2:Algorithm>
<ns2:Mode>ECB</ns2:Mode>
<ns2:Padding>PKCS#1</ns2:Padding>
</ns2:EncryptionAlgorithmKey>
<ns2:EncryptionAlgorithmData>
<ns2:Algorithm>AES</ns2:Algorithm>
<ns2:Mode>CBC</ns2:Mode>
<ns2:Padding>PKCS#7</ns2:Padding>
</ns2:EncryptionAlgorithmData>
</Encryption>
{
	"invoiceHash": {
		"hashSHA": {
			"algorithm": "SHA-256",
			"encoding": "Base64",
			"value": "joUf6QnZNtUNA+zXkRKl3TQaEOHaiX5VgbkYo4xTM0o="
		},
		"fileSize": 1890
	},
	"invoicePayload": {
		"invoiceBody": "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",
		"type": "encrypted"
	}
}
0

Witam
miałby ktoś możliwość podzielić się kodem autoryzacyjnym w C#? Nie do końca rozumiem cały proces, jak poruszać się po endpointach w celu pobrania/utworzenia faktury.
Wydaje się że sposób z tokenem nie będzie wspierany.

Na ten moment działam na plikach wygenerowanych przez openapi-generator

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1