Odliczanie od 10 do 0

0

witam, w jaki sposób mogę zrobić odliczanie od 10 sekund do 0? oczywiście mnie interesuje tylko php + mysql

1

MySQL...

0
datdata napisał(a):

MySQL...

i po co spamujesz? jezeli nic nie masz do powiedzenia to nie nabijaj postów

0

Ale co chcesz dokładnie osiągnął? MySQL nie ma nic do takiego odliczania, chyba że chcesz aktualny stan licznika przechowywać gdzieś na zewnątrz.

0
for ($i = 10; $i >= 0; $i--) {
    echo $i;
    sleep(1);
}

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1