Jak usunąć niebieską ramkę w CSS3

0

Witam, jak kliknę na formularz to pojawia mi się ta niebieska ramka, jak ją ukryć?
ApplicationFrameHost_2017-03-02_14-02-42_png_300x300_q85.jpg

0
#twojdiv:focus
{
 outline: 0
}
0
error91 napisał(a):
#twojdiv:focus
{
 outline: 0
}

Dziękuję działa. A wiesz może czemu na serwerze strona wygląda inaczej? Nie wszystkie wpisy w style.css tam działają, a na przeglądarce lokalnie jest ok.
Utworzyłem nawet plik .htaccess na serwerze i dodałem ten wpis, to strona się w ogóle nie otwiera. Nie wiem czemu niektóre ustawienia css nie działają na serwerze.

 <FilesMatch "\.png$">
Header set Cache-Control "no-cache"
</FilesMatch>
0

No dobra, tylko, że wypadałoby w inny sposób jakoś zaznaczyć, że dany element jest wybrany. Np. zrobić swoją własną ramkę, albo zmienić kolor pola przy :focus np.

input:focus {
  outline: none;  
  background-color: #eefeff;
}

bo inaczej to użytkownik nie będzie wiedział, co jest wybrane (chociaż na tym screenie wygląda tak, jakby wybranie elementu było sygnalizowane zmianą szerokości inputa?)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1