Odbieranie danych z gry przegladarkowej

0

witam, czy jest mozliwe odbieranie danych takich jak hp potwora m i inne wartości które są uzywane podczasz pvp
?
chodzi mi dokladnie o to jakie są wartosci ustawione danego potwora w bazie danych
(gra jest przegladarkowa)

0

nie, chyba ze masz dostep do serwera. Albo serwer wysyla taka informacje do klienta

0
fasadin napisał(a):

nie, chyba ze masz dostep do serwera. Albo serwer wysyla taka informacje do klienta

jak mogę sprawdzić czy serwer wysyla do klienta taką informacje?

0

wejdz w ta gre nacisnij f12 w przegladarce (zeby wyskoczylo developer window) i zobacz zakladke network. Tam bedziesz miec POSTy, zobacz co w tych postach jest wysylane.

0
fasadin napisał(a):

wejdz w ta gre nacisnij f12 w przegladarce (zeby wyskoczylo developer window) i zobacz zakladke network. Tam bedziesz miec POSTy, zobacz co w tych postach jest wysylane.

ajax.js

if(_1.method=="POST"&&typeof _1.xmlHttpRequest.setRequestHeader!="undefined"){
_1.xmlHttpRequest.setRequestHeader("Content-type","application/x-www-form-urlencoded");
_1.xmlHttpRequest.send(_1.queryString);
}else{
if(_1.method=="GET"){
_1.xmlHttpRequest.send(null);
}
}
}; 
0

Tibia czy Metin?

0
Piękny Mleczarz napisał(a):

Tibia czy Metin?

margonem

0

Jako dodatek do gry da się zrobić. Tyle, że hp potworków możesz wydobyć prawdopodobnie dopiero po rozpoczęciu walki.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1