unfortunately launcher3 has stopped - android

0

Czesc przy odpalaniu apllikacji na emulatorze wyskakuje mi okienko z unfortunately launcher3 has stopped ktore po chwili lub wcisnieciu przycisku ok znika i apka dziala dalej. Stad moje pytanie czy przyczyna tego jest jakis blad w moim kodzie ? A jesli tak to gdzie moglbym go szukac?

Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi!

0

Tak, to błąd w Twoim niewidzialnym kodzie.

0

No, ok czyli mam wrzucic calosc kodu, bo troche tego jest, myslalem nad zawezeniem poszukiwan zrodla bledu i wtedy nie musialbym tutaj wrzucac kilkuset linijek

0

Nic tutaj nie musisz wrzucać.
Niemniej jednak nie oczekuj pomocy.

Fajnie by było chociaż LogCat. W nim idzie sporo wyczytać co powoduje błąd.

Poza tym Ty przerabiasz Launcher3? Czy jest to zbieg okoliczności?

0

Zbieg okolicznosci,

09-08 12:37:52.384 2218-2218/com.example.lukasz.listazakupow I/art﹕ Not late-enabling -Xcheck:jni (already on)
09-08 12:37:52.384 2218-2218/com.example.lukasz.listazakupow I/art﹕ Late-enabling JIT
09-08 12:37:52.387 2218-2218/com.example.lukasz.listazakupow I/art﹕ JIT created with code_cache_capacity=2MB compile_threshold=1000
09-08 12:37:52.424 2218-2218/com.example.lukasz.listazakupow W/System﹕ ClassLoader referenced unknown path: /data/app/com.example.lukasz.listazakupow-2/lib/x86
09-08 12:37:52.640 2218-2234/com.example.lukasz.listazakupow D/OpenGLRenderer﹕ Use EGL_SWAP_BEHAVIOR_PRESERVED: true
09-08 12:37:52.645 2218-2218/com.example.lukasz.listazakupow D/﹕ HostConnection::get() New Host Connection established 0xab7f17b0, tid 2218
09-08 12:37:52.758 2218-2234/com.example.lukasz.listazakupow D/﹕ HostConnection::get() New Host Connection established 0xab7f1930, tid 2234
09-08 12:37:52.766 2218-2234/com.example.lukasz.listazakupow I/OpenGLRenderer﹕ Initialized EGL, version 1.4
09-08 12:37:52.815 2218-2234/com.example.lukasz.listazakupow W/EGL_emulation﹕ eglSurfaceAttrib not implemented
09-08 12:37:52.815 2218-2234/com.example.lukasz.listazakupow W/OpenGLRenderer﹕ Failed to set EGL_SWAP_BEHAVIOR on surface 0xad78d640, error=EGL_SUCCESS
09-08 12:37:57.917 2218-2234/com.example.lukasz.listazakupow W/EGL_emulation﹕ eglSurfaceAttrib not implemented
09-08 12:37:57.917 2218-2234/com.example.lukasz.listazakupow W/OpenGLRenderer﹕ Failed to set EGL_SWAP_BEHAVIOR on surface 0xad751660, error=EGL_SUCCESS
09-08 12:37:58.124 2218-2234/com.example.lukasz.listazakupow E/Surface﹕ getSlotFromBufferLocked: unknown buffer: 0xabe2c480

0

To wystarczy, czy mam wrzucic jeszcze cos?

0

No to jaki chcesz mieć wpływ na aplikację którą ktoś napisała i ona się wysypuje?

0

Rozumiem, ze twoj post oznacza ze popelnilem jakis rookie mistake natomiast wybacz mi moja ignorancie ale nie mam pojecia o co chodzi?

1

Dlaczego przejmujesz się tym że wysypała się jakaś aplikacja? Launcher 3 ma to do siebie że się wysypuje i nie masz na to wpływu

0

Acha ok, no przejmowalem sie bo mam mala wiedzie odnosnie androida :) Bardzo dzieki za pomoc

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1