Animacja przy przechodzeniu pomiędzy podstronami

0

Witam serdecznie,
Potrzebuję efektu animacji przy przejściu z jednej podstrony na drugą podstronę :) Chodzi o to, żeby nie była widoczna biała podstrona przy przeładowaniu strony - a ekran się przyciemniał na parę sekund i potem pojawiał już załadowany...
Fajnie byłoby gdyby był jakiś obrazek podczas doczytywania :)

Ma ktoś może coś takiego?

Bardzo proszę o pomoc,
Northwest

1
  • w CSS3 manipulacja z opacity oraz albo właściwośc transition albo opakować to w animację.
  • albo w jQuery fadeIn, fadeOut etc.
0

mógłbym prosić o jakiś przykład?

1

dzisiaj, 15:25

mógłbym prosić o jakiś przykład?

poszukać w google się nie chce, a chce ci się zakładać pytanie na kolejnym forum o dokładnie to samo?

http://www.forumweb.pl/poczatkujacy-webmaster/animacja-przy-przechodzeniu-pomiedzy-podstronami,91448
"Wysłany: 20.07.2015 15:25 " ;)

Ja bym napisał jakiś przykład, ale też mi się nie chce. Po co pisać po raz tysięczny to samo jak każdy zainteresowany może poświęcić te 10 minut zamiast na pisanie posta to na przeszukanie Google (tudzież StackOverflow, CSS Tricks i dokumentację jQuery). Ale nie. Lepiej tracić kilka godzin na czekanie aż ktoś odpisze na jednym forum, a w razie czego napisać pytanie na drugim ;)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1