Aplikacja z użytkownikami w bazie

Odpowiedz Nowy wątek
2015-01-03 11:23
0

Witam.
Chciałem zapytać w jaki sposób (bezpiecznie i dobrze), mógłbym w aplikacji wykorzystać logowanie (coś na zasadzie jak do forum)

Użytkownik może się zarejestrować/zalogować -> wpada do bazy danych

I teraz pytanie, jak to zrobić w javie (niekoniecznie jdbc) np połączenie do sql severa i bazy. Czy może lepiej coś w chmurze znaleźć ?
Jak skonfigurować (wystawić bazę) żeby z poziomu aplikacji mieć dostęp?
Z jakich rozwiązań Wy korzystacie, co możecie polecić ?

Pozostało 580 znaków

2015-06-03 12:45
0

Spring Security może?

ale odkop :D - lightinside 2015-06-03 21:26
faktycznie :D ale już dawno o nim zapomniałem a przy okazji nabyłem praktyki i wiem jak to zrobić :D - panryz 2015-06-03 21:34
Wyświetliło mi się w stronach pokrewnych , a że 0 odpowiedzi to myślałem że nowy :D - VanDavv 2015-06-03 22:55
@VanDaw :D Niezłe :D ^^ - lightinside 2015-06-03 22:56

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0