Pisanie całego programu

0

Witam! Jestem nowym uzytkownikiem forum dlatego chcialbym o cos zapytac. Chodzi mi o to czy jesli napisalbym polecenie do napisania danego programu w jezyku C++ to czy ktos bylby w stanie mi je wykonac? Wiem ze to troche smiesznie brzmi, ale to jest powazne pytanie i bardzo mi zalezy na pomocy

Pozdrawiam

0

W sensie pytasz czy jak wrzucisz swoje wymagania to czy ktoś Ci je skodzi?

1

Jeśli tylko umieścisz temat w odpowiednim dziale i zaproponujesz odpowiednie wynagrodzenie to bardzo możliwe że tak.

0

@several tak
@Shalom sa to programy na poziomie podstawowym, nie zadne super wymagajaca wiec o wynagrodzeniu nie ma mowy. Szukam kogos kto ogarnia jezyk C++ i moglby mi po prostu pomoc w raczej nie trudnych zadaniach do napisania

9

sa to programy na poziomie podstawowym, nie zadne super wymagajaca

Skoro takie proste to napisz sam.

wiec o wynagrodzeniu nie ma mowy

A do piekarni też idziesz rano i mówisz "taka bułka to jest przecież podstawowy wypiek, nie żaden wymagający, więc o wynagrodzeniu nie ma mowy"? Albo do fryzjera idziesz i mówisz: "ja chcę taką podstawową fruzurę, na krótko, nic wymagającego, więc o wynagrodzeniu nie ma mowy"? Albo idziesz do korepetytora i mu mówisz "te zadania które musze rozwiązać to są na poziomie podstawowym, nie żadne super wymagające, więc o wynagrodzeniu nie ma mowy"?
Nie? No właśnie.

0

@Shalom Nie musisz podawac jakichs glupich przykladow. Chce sie po prostu dowiedziec czy jest taka mozliwosc i jaka jest polityke na tym forum. Proste pytania a nie wyjasnianie mi dzialalnosci gospodarki. Napisanie programu mi sprawi bardzo duzy problem( a raczej bedzie niemozliwe), a komus kto to lubi i umie zajmie krotki czas. Po prostu szukam dobrej duszy ktora chce pomoc.

1

To jak już chcesz wiedzieć, panie @papasmerf10, to istnieje coś takiego jak regulamin forum i tam znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Co do samej pracy, to pomyliłeś fora. My tu pomagamy się uczyć, naprowadzamy na dobrą drogę, a nie robimy gotowce, które pewnie są zaliczeniem w gimnazjum/technikum. I raczej nie znajdziesz jelenia, który Ci po prostu napisze programy :]

Do robienia programów masz specjalny dział, gdzie jak zaoferujesz wynagrodzenie, to dostaniesz program.

1

Ale czemu przykład jest głupi? Piekarzowi taka bułka zajmie 5 minut, a dla ciebie jej upieczenie może być niemożliwe. Fryzjer obetnie cię w 15 minut, a ty sam raczej nie dasz rady. Gdzie widzisz różnicę?

Polityka na forum jest jasno opisana w regulaminie. Widać nie dość że jesteś leniwy i nie chcesz się uczyć to jeszcze nie chce ci się czytać regulaminu? o_O
Regulamin 4.7:

Zabronione jest umieszczanie w postach prośby o rozwiązanie zadań domowych, zadań zaliczeniowych. Lenistwo nie jest tolerowane. Można poprosić o rozwiązanie konkretnego problemu, a nie całego zadania, paru zadań.

0

Dobrze, jesli bede potrzebowal pomocy mam pisac w tym dziale (Newbie), czy raczej juz w dziale C++?

0

W zależności od tego czego dotyczą pytania zupełnych podstaw czy rzeczy poważnych.

0

Prawda jest taka, że jak napiszesz "pomóżcie mi" zamiast "zróbcie za mnie" i po kilku próbach dalej nie będziesz rozumiał, to ktoś Ci rzuci gotowca, bo to łatwiejsze niż tłumaczenie, wiec nie zrazaj się :p Sugerowalbym tylko chociaż próbować zrozumieć.

0
papasmerf10 napisał(a)

Chodzi mi o to czy jesli napisalbym polecenie do napisania danego programu w jezyku C++ to czy ktos bylby w stanie mi je wykonac?

Jeżeli nie wrzucisz zadania to raczej się nie dowiesz.

dodanie znacznika <quote> dla cytatu - fp

1

To może napiszę w skrócie; @papasmerf10 - masz dwie opcje:

  • podać treść zadania i kod, jaki już zdążyłeś napisać, a otrzymasz bezinteresowną pomoc w poprawieniu tego kodu lub wskazówki jak go napisać,
  • podać treść zadania i wytyczne oraz poprosić o przeniesienie wątku do działu z ofertami pracy, gdzie ktoś za godziwe wynagrodzenie wykona program całkowicie za Ciebie, a Ty zapłacisz za swoje lenistwo (chyba, że masz inną wymówkę);
    Tutaj nie popieramy rozdawania gotowców, a tym samym proszenia o rozwiązywanie zadań zaliczeniowych do szkoły czy na studia; Wybierz jedną z tych dwóch rozwiązań i daj znać.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1