Dlaczego instrukcja ".DocummentTitle" jest wg kompilatora błędna?

0

Mam kod:

pageAddrTxtBox.Text = przegladarka.Url.ToString();
this.Text = przegladarka.DocumentTitle;
if (przegladarka.CanGoBack)
    cmdWstecz.Enabled = true;
else cmdWstecz.Enabled = false;
if (przegladarka.CanGoForward)
    cmdDalej.Enabled = true;
else cmdDalej.Enabled = false;

Instrukcja .DocumentTitle jest - wg kompilera - błędna. Dlaczego?

0

A co to jest przegladarka?

0

jest to obiekt kategorii WebBrowser. Nadałem mu nazwę przeglądarka aby łatwiej można było się połapać.....
mam kolejne pytanko - podczas maksymalizacji okna głównego, panel do któregoo jest 'wdokowana' przeglądarka się nie maksymalizuje. Czemu? Co zrobić aby się maksymalizował (opcja Dock odpada gdyż mam inne kontrolki na formie, których nie chce zakryć).

0

A jaki błąd dostajesz?

opcja Dock odpada gdyż mam inne kontrolki na formie, których nie chce zakryć).
Wcale nie odpada. Jest więcej ustawień Docka niż tylko "Fill".

0
pixelek napisał(a):

jest to obiekt kategorii WebBrowser. Nadałem mu nazwę przeglądarka aby łatwiej można było się połapać.....

Kategorii? Chyba klasy.
Więc jakiej klasy jest to obiekt? System.Windows.Forms.WebBrowser czy System.Windows.Controls.WebBrowser? Obstawiam, że ten drugi, skoro nie ma właściwości DocumentTitle.
Byłoby dużo prościej, gdybyś był łaskaw napisać, czy to aplikacja Windows Forms czy WPF.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1