Tytuł linkiem do artykułu w bazie danych

0

Mam pytanie, jak można pobrać tekst za pomocą linku, który jest jednocześnie tytułem?
Napisałem coś takiego ale nie pokazuje tekstu z bazy:
Pomijam połączenie z baza danych.

$query = "SELECT id_art, Tytul, Autor FROM articles";

if ($result = $mysqli->query($query)) {

    
    while ($row = $result->fetch_assoc()) {
	
	 $id_art = $row['id_art'];
     $Tytul = $row['Tytul'];
     //$artykul = $row['Artykul'];	 
     $Autor = $row['Autor'];

	 print "<br>$id_art";
	 print "<br><a href=articles.php?id_art=''>$Tytul</a>";
	 print "<br> $Autor";
     
	
    }

Linki są ale gdy klikam to nie ma tekstu.

0
<?php echo $Tytul; ?>

//Edit

Jak Cię nie prowadzi gdzie chcesz to najedź na link i zobacz jak on wygląda. Będziesz wiedział jakiego parametru nie przekazałeś.

0

Chodzi mi aby tytul był linkiem do tekstu, który jest w bazie. Link jako jest ale nie prowadzi do tekstu a do białej strony lub odświeża sie strona.

0

Tak próbowałem i nie działa.
Dodam, że wyświetla mi się lista z bazy w articles.php stąd w tytule jest link. I chcę aby tytuł prowadził do tekstu.
Gdy zmieniłem na:

print "<br><a href=id_art?Artykul>$Tytul</a>";

to komunikat dostaję taki:

Not Found napisał(a)

The requested URL /testweb/id_art was not found on this server.

0

print "<br><a href=\"articles.php?id_art=$id_art\">$Tytul</a>";

0

_13th_Dragon nie działa. Mogę tak pobrać sam tekst ale nie jako link do tekstu.
Napisałem tak:
print "<br><a href=\"articles.php?id_art=$Artykul\">$Tytul</a>";
Ale pokazuje tekst w pasku url a nie na stronie.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1