Jak zrobić dll-kę

0

Mam kilkanaście zależnych od siebie projektów, których sam nie pisałem. Jak z tych wszystkich projektów wygenerować jedną dll-kę?
Ewentualnie jak z lib-ów, które się utworzyły ręcznie utworzyć dll-kę sklejając jakoś te liby?

0

Ewentualnie jak z lib-ów, które się utworzyły ręcznie utworzyć dll-kę sklejając jakoś te liby?

Normalnie. W przypadku Visual Studio, dodajesz liby za pomocą opcji linkera: additional dependencies. Funkcje eksportować możesz za pomocą pliku def (opcja module definition file).

0

1.Czyli mam najpierw utworzyć pusty projekt dll i do niego dodać w Dependtities wszystki liby?
2. "Funkcje eksportować możesz za pomocą pliku def (opcja module definition file)."
Możesz jaśniej jak? Gdzie ta opcja jest?

0
  1. Tak.
  2. Czyli mówisz, że wolisz zapytać o taką pierdołę na forum zamiast wpisać nazwę opcji w google albo PRZEJRZEĆ PREFERENCJE PROJEKTU? Ile to ci zajmie, ile ich tam jest, milion?
0

Jak mając solucję PJSIP z wieloma projektami zbudować dllkę? w projekcie główny program to pjsua.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1