Jak zablokować wyłączanie się app. konsolowej z atrybutem GUI

0

Otóż szukam już parę dni, nie potrafię nic znaleźć.
Jedyne co znalazłem, ale na zwykła konsolową - co już wiem, żeby coś potwierdzić (co wypisze w konsoli) poprzez naciśnięcie klawisza, np. ENTER.

Otóż, gdy mój program wykona kopiowanie plików tekstowych i innych działań, zaprzestaje swojej pracy i się wyłącza.

Jak zrobić, aby dalej działał i robił to co do niego należy bez przerwy?

0

Jak zrobić, aby dalej działał i robił to co do niego należy bez przerwy?
a co do niego należy bez przerwy?

1

@camilost lekcja na dziś: pętle.

1

Jeżeli chcesz, aby kopiował te pliki, to zrób pętlę while(true){}
Jeżeli chcesz, aby program się nie wyłączał, to zrób tak jak napisałeś.

0

Użyłem pętli, innej niż gggggg, lecz działającej na tej samej podstawie,
ale zwiększa mi ciągle tj. co 1 sekundę rozmiar "Użycia pamięci" oraz "Rozmiar pamięci wirtualnej" o ok. 100K/s = 20sek i mam już 2000K więcej,2 minuty i.

Nie wiem jak się z tym uporać, np. czyszcząc coś lub używając .Free?

Poniżej źródło projektu z załącznika użytkownika @olesio w poście Blokowanie internetu
http://pastebin.com/bAe24h1b

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1