TEdit i wbudowane PopupMenu - Jak sprawdzić co wybrano

0

Edit1 posiada już załączone menu kontekstowe (kopiuj,wklej,usun itd);

Jak sprawdzić czy do Edit1 wybrano pozycję np "Wklej"? Czy idzie przejąć jakoś tą procedurę wklejania?

PS. Wujek Google mi nie powiedział jak to zrobić.

0

Podepnij własne PopupMenu i obsłuż zdarzenia kopiuj, wklej itp...

0

Właśnie chodzi o to że nie mogę z racji tego, że w programie jest łatka graficzna i popup to wbudowane od dołożonego będzie się różniło grafiką

0
Rafał D napisał(a)

w programie jest łatka graficzna i popup to wbudowane od dołożonego będzie się różniło grafiką

To jak ta łatka działa, że jedno ma własną grafikę a dodane przez siebie nie...?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1