RichTextBox.CaretPosition

0

Witam, mam taki problem: nie mam dostępu do właściwości CaretPosition z poziomu RichTextBox, po kropce w ogóle nie mam widocznej tej opcji. Trzeba do projektu wczytać jakąś dodatkową bibliotekę??

0

Nie znalazłem tutaj:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.forms.richtextbox.aspx
takiej właściwości. Gdzie taką znalazłeś?

0

Właśnie chodzi mi o tę właściwość o której mówi kolega allocer

0

Próbowałeś wpisać i skompilować mimo braku podpowiedzi intelisense? Dla jakiego frameworka kompilujesz? Tzn jaka wersja?

0

Zaimportowałeś PresentationFramework? Tam jest wszystko.

0

A jak to zaimportować ??

0
Przemas666 napisał(a)

A jak to zaimportować ??

PP na References-->Add Reference-->Zakładka .NET
(Visual C#)

0

A to jest wbudowany składnik czy najpierw muszę go pobrać przed zaimportowaniem do projektu??

0
Przemas666 napisał(a)

A to jest wbudowany składnik czy najpierw muszę go pobrać przed zaimportowaniem do projektu??

Wbudowany.

0

Pokaż kod, bo jak na razie, to bajki opowiadasz.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1