Plik nagłówkowy w bibliotece .lib? [C++,VS]

0

Mam projekt w C++, chcę go trochę przerobić. W plikach użyte są tego typu dołączenia plików nagłowkowych:

 #include "fantom/iNXT.h"

Fantom może oznaczać w tym przypadku bibliotekę *.lib? Przekonwertowałem fantom.dll na fantom.lib. Wpisałem ją w opcje linkera i przy kompilowaniu wyrzuca: Cannot open include file: 'fantom/iNXT.h'.

0
bartolini napisał(a)

Mam projekt w C++, chcę go trochę przerobić. W plikach użyte są tego typu dołączenia plików nagłowkowych:

 #include "fantom/iNXT.h"

Fantom może oznaczać w tym przypadku bibliotekę *.lib?

o.O to po prostu katalog fantom w którym ma być iNXT.h, pozycjonowany względem folderu twojego projektu

bartolini napisał(a)
Przekonwertowałem fantom.dll na fantom.lib. Wpisałem ją w opcje linkera i przy kompilowaniu wyrzuca: **Cannot open include file: 'fantom/iNXT.h'**.

o.O no comment

przy takim poziomie wiedzy na temat projektu wielo-plikowego mogę ci tylko życzyć powodzenia, bo będzie ci potrzebne :>
0

...pocieszyłeś mnie, jak sie siedzi to sie zawsze coś wysiedzi :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1