Cześć, jestem w trakcie dodawania redux-persist do apki z reduxem. W tej chwili mam taką konfiguracje store:

export const store = configureStore({
    reducer: persistedReducer,
    middleware: getDefaultMiddleware => getDefaultMiddleware().concat(saga).concat(thunk)
});

i to działa. natomiast kiedy dodałam to co dodaje sie prze persist zaczęo rzucać błąd o nie możności wysłania akcji z nieserializowalną treścią. OK prawdopodbne rozwiązanie to wzbogacenie kodu o

middleware: (getDefaultMiddleware) =>
    getDefaultMiddleware({
      serializableCheck: {
        ignoredActions: [FLUSH, REHYDRATE, PAUSE, PERSIST, PURGE, REGISTER],
      },
    }),

Tyle, że nie bardzo wiem jak to zgrać składniowo z tym co już napisałam Ktoś ma jakiś pomysł?