Jak załadować z cache zawartość strony z witryny wygenerowanej częściowo przez JavaScript

0

Jak załadować z pamięci cache zawartość strony z jakieś witryny wygenerowanej częściowo przy pomocy JavaScript?

1

Czyli chciałbyś wyświetlić stronę offline w przeglądarce?

To zależy czy strona ma service worker.

0

@TomRiddle: Czy da się to zrobić za pomocą czasteczek (cookie) i jak?

0
gabus napisał(a):

@TomRiddle: Czy da się to zrobić za pomocą czasteczek (cookie) i jak?

What? ;|

Ciasteczka to zwykły header.

0

@TomRiddle: No to jak to zrobić?

@TomRiddle: A może z czasteczkami da się zrobić, tak wykorzystując funkcję JS: .innerHTML do HTML i scape i unescape do czasteczek?

0
gabus napisał(a):

@TomRiddle: No to jak to zrobić?

@TomRiddle: A może z czasteczkami da się zrobić, tak wykorzystując funkcję JS: .innerHTML do HTML i scape i unescape do czasteczek?

Ale nie otworzysz strony bez neta jeśli nie masz service workera w ogóle.

Bo rozumiem że o to Ci chodzi? Żeby zrobić aplikacje webową która działa bez internetu?

Jeśli masz trzymać cokolwiek w kliencie, to raczej w localStorage, a nie w ciastku.

0

@TomRiddle: Robię aplikację WEB, który załadowaną stronę wygenerowaną przez skomplikowany skrypt JS zapisuje w cookie, a później możemy ją odworzyć za pomocą czasteczek.

0
gabus napisał(a):

@TomRiddle: Robię aplikację WEB, który załadowaną stronę wygenerowaną przez skomplikowany skrypt JS zapisuje w cookie, a później możemy ją odworzyć za pomocą czasteczek.

Może opisz dokładnie co próbujesz zrobić?

Bo ja pomyślałem że chcesz ładować stornę z cache bo np chcesz moc na niej pracować bez neta, o to chodzi? Czy masz jakiś inny cel w tym?

Opisz dokładnie co chcesz zrobić bo ciężko się domyślić o co Ci chodzi

0

Może to Ci pomoże, ale nie rozumiem do końca pytania.
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/API/Window/localStorage [EN]
http://kursjs.pl/kurs/storage/storage [PL]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1