Wątek przeniesiony 2022-02-07 16:23 z PHP przez Riddle.

Dodanie linka do komponentu kalendarza

0

Cześć. Chciałbym w fullcalendar, na liście wydarzeń w kalendarzu, przed nazwą wydarzenia dodać link który przekieruje w dane miejsce. Coś w stylu (nazwa klienta) nazwa wydarzenia gdzie nazwa klienta jest linkiem i kieruje do danego klienta. Jak można to zrobić?

1

Czytałeś dokumentację? https://fullcalendar.io/docs/vue

0

czytałem jednak nie znalazłem rozwiązania, ewentualnie znalazłem ale nadal nie wiem jak go wdrożyć

1
ssquad napisał(a):

czytałem jednak nie znalazłem rozwiązania, ewentualnie znalazłem ale nadal nie wiem jak go wdrożyć

No to pokaż co znalazłeś.

1

jest coś takiego jak https://fullcalendar.io/docs/v4/eventRender
z tego co poprzeglądałem w dokumentacji i na stack wynika że można tym sposobem dodać własny html. Myślałem, że może można by w tym własnym html dać (Nazwa klienta) Nazwa wydarzenia
coś w tym stylu próbowałem nie skleja mi się to w całość

0

ma ktoś pomysł jak można rozwiązać mój problem?

0

Pokaz co spróbowałeś zrobić. Piszesz "nie udało Ci się" oraz że "próbowałeś coś", ale nie wiemy co. Pokaż swój kod.

0

udało mi się znaleźć rozwiązanie.

<FullCalendar :options="calendarOptions">
    <template v-slot:eventContent="event">
        ---
    </template>
</FullCalendar>

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1