Błąd Javascript "failed to construct html element"

0

Hej, mam taki błąd w konsoli

Uncaught TypeError: Failed to construct 'HTMLElement': Please use the 'new' operator, this DOM object constructor cannot be called as a function

var s = (e = r = g(this, (t = n.__proto__ || Object.getPrototypeOf(n)).call.apply(t, [this].concat(i))), r._props = {}, r.props = {}, e);

Może ktoś pomóc co tu jest nie tak?

0

Masz wersję sprzed kompresji?

0

Jest to Wordpress mam to w pliku dist/js/plik.js gdzie mogę szukać tego pliku sprzed kompresji?

0

Jeśli jest to poszukaj pliku o takiej samej nazwie np w assets/js/plik.js, src/js/plik.js, js/plik.js

1
LynxBings napisał(a):

Hej, mam taki błąd w konsoli

Uncaught TypeError: Failed to construct 'HTMLElement': Please use the 'new' operator, this DOM object constructor cannot be called as a function

var s = (e = r = g(this, (t = n.__proto__ || Object.getPrototypeOf(n)).call.apply(t, [this].concat(i))), r._props = {}, r.props = {}, e);

Może ktoś pomóc co tu jest nie tak?

Ale czemu właściwie chcesz to sam naprawiać?

Zgłoś do WordPressa albo twórcy pluginu że nie działa i tyle.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1