Pętla typu for

0

Witam potrzebuję pomocy, otóż tworzę bota lecz nie wiem jak zrobić pętlę typu for tak aby wyłonić id/cechy przedmiotów żeby kupić jakieś rzeczy oraz sprzedało mi śmieci z expa. Chodzi mi o takie coś jak jest np tutaj w tym dodatku ---> http://addons2.margonem.pl/get/10/10015verified.js ale żeby robiło to automatycznie. Z góry dziękuję za podpowiedzi :)

Tu jest skrypt który zrobiłem I
V
setTimeout(function(){_g("shop&buy=&sell="+array.toString());},1600);
setTimeout(function(){array.splice(0,array.length)},1700);
setTimeout(function(){shop_close()},2000);
setTimeout(function(){szuk()},3000);}

0

Napisz swoje pytanie jeszcze raz. Przedstaw:

  • Przykładowy kod HTML, który skrypt miałby analizować.
  • Opisz, co w tym przykładowym HTML-u miałoby zostać odczytane i jaki były w podanym przykładzie efekt działania skryptu.
  • Pokaż kod, który w tym celu napisałeś.

To co wkleiłeś, to głównie wywołania jakichś funkcji, których nigdzie nie pokazałeś.

0

if(map.name == 'Dom Tunii'){
hero.searchPath(7,8);}
}
if((hero.x == 7) && (hero.y == 8)){
_g('talk&id=16366');
setTimeout('document.querySelector("#replies > li:nth-child(1)").click()',1500);
setTimeout(function(){_g("shop&buy=&sell=941"+array.toString());},1600);
setTimeout(function(){array.splice(0,array.length)},1700);
setTimeout(function(){shop_close()},2000);
setTimeout(function(){szuk()},3000);}

Otóż tak chciałbym aby bot sprzedal mi śmieci gdy torby są pełne i kupił przykładowo jeśli nie ma w torbie x teleportów i potek aby mieć x stacków. Bot jest robiony do gry Margonem. Reszty kodu bota nie chce pokazywać ponieważ robię go pod własne potrzeby i nie chcę go nigdzie udostępniać. Jak mi pomożesz będę bardzo wdzięczny :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1