Szybkie komponenty do reacta, co wybrac ?

0

Czesc, jakie gotowe komponenty, framework cssowy polecacie do szybkiego pisania w react'cie ? Nie chce skupiac sie na widoku a na logice aplikacji, wiec zeby jak bylo jak najmniej hardkodowania, ale tez z rozsadkiem, tzn. zeby to nie byl nie wiadomo jaki grubas.

0

https://react-md.mlaursen.com/

Żadnych problemów nie mam. A dodatkowo sassy są odzielony wiec jakby przyszlo ją ostylować to żaden problem.

Pisze sam apke od ponad 7 miesięcy.

0

Wiem, czego nie polecam -> Material-UI

0

Tez nie przepadam za material. Kolega wyzej wyslal cos ala material niestety. Ogolnie podobaja mi sie komponenty al'a bootrap 4, tylko ze bootrap to ciezki jest. Moja aplikacja to bedzie glownie arkusz + jakies formularze. Moze to troche przyblizy.

0

Skoro już mówimy o preferencjach estetycznych to Material Design mi się bardziej podoba niż Bootstrap :P Bootstrap mi się jakoś przejadł (wizualnie).

0

To moze konkrety panowie ? :P

0
Złoty Terrorysta napisał(a):

Tez nie przepadam za material. Kolega wyzej wyslal cos ala material niestety. Ogolnie podobaja mi sie komponenty al'a bootrap 4, tylko ze bootrap to ciezki jest. Moja aplikacja to bedzie glownie arkusz + jakies formularze. Moze to troche przyblizy.

Jeśli aplikacja to bedzie tylko arkusz + kilka formularzy to czy aby na pewno jest sens ladowac cos zewnetrznego? Dalbym bootstrapa, z plikow zrodkowych import samych styli odpowiedzialnych za grid + formularze i wlasciwie tyle.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1