pomoc dla początkujących

0

Witam, przepisywałam dokładnie tak samo, czemu mi wyskakuje błąd?
link

0

Zamień eclipse na jakieś stabilne IDE. Polecam Visual Studio Code.
Eclipse potrafi sypać jakimiś errorami z tyłka wziętymi, czego w VSC nie uświadczysz.

6

imie: skasuj. To nie jest część kodu tylko podpowiedź z Idei.
BTW Idea jest najlepszym IDE do Javy

0

nie robisz tak samo, w pierwszym masz new Czlowiek("jan"); a w drugim new Człowiek(imie: "Jan");. Pozdrawiam. Ja wole eclipse od intelij, oba to poważne kombajny. A jeśli chodzi o samą naukę programowania zapraszam na http://akademiahakerow.pl. Codziennie puszczam dwa nowe zadania rekrutacyjne.

0
Adrian Stolarski napisał(a):

A jeśli chodzi o samą naukę programowania zapraszam na http://akademiahakerow.pl. Codziennie puszczam dwa nowe zadania rekrutacyjne.

Chyba jestem jeszcze za mała na zadania rekrutacyjne, ale dzięki, kiedyś mam nadzieję się przyda :)

2
Anna Lisik napisał(a):

Zamień eclipse na jakieś stabilne IDE. Polecam Visual Studio Code.
Eclipse potrafi sypać jakimiś errorami z tyłka wziętymi, czego w VSC nie uświadczysz.

Przesadzasz. Wprawdzie chyba już zszedłem z Eclipse (o ile nie będzie telefonu do starego projektu, he he), ale nie demonizujmy. W pełni użyteczne IDE, bogate w pluginy.

0
KamilAdam napisał(a):

imie: skasuj. To nie jest część kodu tylko podpowiedź z Idei.
BTW Idea jest najlepszym IDE do Javy

Dziękuje, pomogło :) - gasia wczoraj, 21:26

No i błąd Eklipsy został naprawiony

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1