Aplikacja SPA z REST a upload pliku

0

Witam,
napisałem dość dużą aplikację korzystając z Angulara/Bootstrapa i J2EE/Jacksona na Tomee
wszystko było ok, do momentu w którym klient zażyczył sobie uploadu pliku - i mam problem, problem z "multipart/form-data" w REST
Czy ktoś wie jak to elegancko obejść (bez czarowania po stronie przeglądarki)?
Dzięki za pomoc!

0

Problem aktualny : )
Wiem, jest Jersey, ale tam są jazdy z CDI
Chciałbym to zrobić jak najprościej tzn. bez zaprzęgania do tego czegoś wielkiego
Dzięki!

0

Na czym dokładnie polega twój problem? Nie udaje się wysłać pliku do servera i jaki jest error?

0
WARNING: javax.ws.rs.WebApplicationException: HTTP 415 Unsupported Media Type

napisałem sobie prosty upload via Jersey, ale tam jest cyrk z CDI
w skrócie - multipart/form-data w rest

//edit
tym sobie poradziłem
http://www.programcreek.com/java-api-examples/index.php?api=org.apache.cxf.jaxrs.ext.multipart.MultipartBody

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1