EJB oraz WebService

Odpowiedz Nowy wątek
2014-07-05 13:51

Rejestracja: 5 lat temu

Ostatnio: 4 lata temu

0

hej. Pewnie to jest głupie pytanie ale nie mogę zrozumieć zasady działania EJB wraz z WebService. Czytałem sporo o tym ale no nic... Pewnie jakiś tępy jestem :P Jeśli ktoś mógłby mi przedstawić zasadę działania powyższych technologi razem, byłbym niezmiernie wdzięczny :)

Pozostało 580 znaków

2014-07-05 14:32

Rejestracja: 5 lat temu

Ostatnio: 4 dni temu

0

Oznaczasz klase jako EJB dzieki temu masz obiekt zarzadzalny wstrzykiwanie, transakcje. Jak dodatkow dasz webservice to wtedy publikujesz metody ejb jako metody webservice

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0