Zadanie domowe, pomoc?

0

Zaprojektować i zaimplementować strukturę klas do projektu przetwarzania strumieni tekstowych linia po linii.
Główna klasa o nazwie TextStreamProcessor ma mieć mietodę
public void decorateLineByLine(Reader we, Writer wy)...
która ma za zadanie przetworzenie linia po linii tekstu pochodzącego z wejściowego strumienia tekstowego i wysłanie go do strumienia wyjściowego. Klasa TextStreamProcessor sama z siebie nie ma żadnych zaimplementowanych algorytmów dekorowania tekstu. W zamian za to ma miec możliwość wykorzystania zewnetrznych dekoratorow tekstu przeznaczonych do pracy na tekscie linia po linii.

Pomoc?

0

Forum -> Praca

1
magdusia1990 napisał(a):

Pomoc?

Jakub Błaszczykowski, Rafał Murawski, Eugen Polanski, Ludovic Obraniak, Maciej Rybus.
Ale do czego Ci ta wiedza?

2

Dlaczego ludzie myślą, że jedna z inteligentniejszych grup społecznych, da się nabrać na to, że jak ktoś wpisze imię żeńskie to jest kobietą i że wszyscy będziemy lecieć z językiem na wierzchu oby tylko pomóc? To jest iście żałosne :)

0

Napisałbym Ci to jakbym wiedział co to jest to dekorowanie tekstu.

2
0DFh napisał(a):

Napisałbym Ci to jakbym wiedział co to jest to dekorowanie tekstu.

Bierzesz tekst i obdzierasz z kory.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1