Netbeans + kxml

0

Jestem bardzo poczakujacym w javie.
sciagnałem z internetu biblioteke kxml, i nie wiem jak ja podpiąc od projektu
probowałem w ustawieniach projektu w Libraries & Resources dodac plik jar
ale i tak wystepuja błedy przy kompilacji na linijce
import org.kxml.parser.;
import org.kxml.
;

proszę o pomoc

0

niestety dalej nie działa, używam NetBeans 5.5 :(

0
Jozek Veiux napisał(a)

niestety dalej nie działa, używam NetBeans 5.5 :(

Ja też czasami.
1.Upewnij się że te klasy istnieją w tym archiwum.
2.Kliknij na Libraries prawym klawiszem (pojawi się menu kontekstowe) wybierz "Add Jar/Folder"
wybierz archiwum które chciałbyś dołączyć .

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1