Czy istnieje takie narzędzie...?

0

Interesuje mnie, czy istnieje jakiś program, który zmierzy czas trwania programu i pamięć jaką pobiera? Lub chociaż jedno z nich...

Chodzi dokładnie o język c++, a jeśli miałoby to znaczenie, to kompilator g++, a system jest bez znaczenia - czy linux, czy windows...

0

W uniksach jest program "time" ktory zmierzy czas.

time program

0
worek napisał(a)

Interesuje mnie, czy istnieje jakiś program, który zmierzy czas trwania programu i pamięć jaką pobiera? Lub chociaż jedno z nich...

Chodzi dokładnie o język c++, a jeśli miałoby to znaczenie, to kompilator g++, a system jest bez znaczenia - czy linux, czy windows...

gettime(h,m,s,ss);
program;
gettime(h1,m1,s1,ss1);
writeln(h-h1,'godzin',m-m1,'min',s-s1,'sec',ss-ss1,'mili sec');

i tyle ........

0
Wolverine napisał(a)

W uniksach jest program "time" ktory zmierzy czas.

time program

Dzięki :P
Używam Linuxa Ubuntu to działa :) Fajnie się dowiedzieć czegoś nowego :]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1