Darmowe, szybkie serwery

0

Znajomy potrzebuje darmowego, w miarę szybkiego serwera na umieszczenie swojej strony. Nie potrzebne PHP ani inna technologia serwerowa (ale jakbyście coś takiego znaleźli to piszcie - sam tam umieszczę).

A i jeszcze jedno. Żeby nie było takich denerwujących reklam jak na lycos.--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

Mi sie wydaje ze republika jest dosc szybka no ma tylko to okienko pojawiajace sie z reklama :-) Ale chyba bedzie trudo cos znaleŹĆ darmowego bez zadnych reklam lub czegos podobnego :-)--pozdrawiam PEDROS {hello}

Encyklopedia was potrzebuje:
www.4programmers.net/delphi/help.php

Delphi 6 Personal.

0

Pedros napisał:
Mi sie wydaje ze republika jest dosc szybka.

Powiedz to mojemu bratu. Co raz to chce załadować jakąś stronę z republiki to mu się nie chce ładować.--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

bo może źle nazwał plik? zamiast index.html dał Index.html :)

0

ZIOMBER napisał:
bo może źle nazwał plik? zamiast index.html dał Index.html :)

Nie chodzi o jego stronę. On po prostu ma takie szczęście, że jak znajdzie np. w wyszukiwarce jakąś stronę, to rzadko kiedy może się z nią połączyć :D
Dobra, znajomy i tak już założył na republice. Jak znajdzie coś lepszego to przeniesie.--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

A moze host.sk bedzie dobre??

--
Zywiec - jednym slowem piwo... Delphi - jednym slowem cool!e-mail : [email protected];

0

Zajrzyj tu http://www.darmowewww.prv.pl/ Ale sprawdź niektóre linki juz sa płatne od grudnia gower.pl zacznie rejestrować na nowo 30Mb dają. Ja szukam czegoś z php do ćwiczeń ale nie komrel denerwujące jest tam jakieś punkty za transfer

--
Pozdrowienia [cya]
Waldi Koronowo
[email protected]
Zdarza sie że pisze e przed i nie zwracajcie uwagi na to:-D

0

Ponoć wp.pl jest szybka, ale też wprowadzają reklamy ! :-(

--
M@ri
[email protected]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1