Serwer

0

Zainstalowałem Apacha.
To nie jest problem z konfiguracją, poniewaz wszystko działa.

Chciałbym się dowiedzieć ja mogę udostępnić mój serwer innym uzytkownikom. Muszę wykupić domenę?
Ale skąd wezme moj adres URL?

0

Wykup se SDI, wtedy dostaniesz swój stały adres IP
a URL - załuż se domene na prv.pl
i tyle

0

tzn. że zamiast url mam wpisać ip??

0

Jacek napisał:
Wykup se SDI, wtedy dostaniesz swój stały adres IP
&gta URL - załuż se domene na prv.pl
Na prv.pl są tylko przekierowania to nie jest twoja prywatna domena. Jeszcze możesz wykorzystać of.pl.

Jeśli chcesz mieć swoją domene to musisz zarejestrować ją w nasku , chyba że darmowe to np www.dyndns.org (można nawet założyć na zmienne IP) albo http://www.freedomainreservation.com/supersearch.php . W tym momęcie możesz nawet postawić serwer pocztowy itp.

A co do twojego ostatniego pytania to pewnie jest takie pole w formularzu htt://tu_wpisz_swoje_IP , pamietaj zawsze możesz zmienić to przekierowanie na inny serwer , ewentualnie stronke .--wiem że nic nie wiem ;)
Pozdrowienia Chodek

0

[email protected]

JS, VBS, CSS, HTML, (PHP)

0

&ltdiv style=position:absolute;top:0;left:0&gt HaCkEd by rAdEoN&lt/div&gt

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1