WampServer i konfiguracja ssl

0

witam,

z jakichś powodów po skonfigurowaniu ssl na Wampie (win7 x64, WampServer 2.1d x64 najnowszy) Apache nie chce wstać
(jako że nie znalazłem aktualniejszych) korzystałem z instrukcji ze strony:
http://blog.jlbn.net/?p=46

w logach Windows widzę:
httpd.exe: Syntax error on line 119 of E:/wamp/bin/apache/Apache2.2.17/conf/httpd.conf: Cannot load E:/wamp/bin/apache/Apache2.2.17/modules/mod_ssl.so into server: The Apache service named nie jest prawid\xb3ow\xb9 aplikacj\xb9 systemu Win32.

linia 119 to po prostu include modulu mod_ssl

Proszę o pomoc i wskazówki w konfiguracji

0

Binaki do mod_ssl masz dla Windows na pewno? Błąd i podana nazwa pliku (mod_ssl.so) wskazują, że są linuksowe...

0
deus napisał(a)

Binaki do mod_ssl masz dla Windows na pewno? Błąd i podana nazwa pliku (mod_ssl.so) wskazują, że są linuksowe...

WAMP to pakiet, nie wiem jakim cudem miały by tam znaleźć się binarki linuxowe,
pakiet ściągnięty z oficjalnego źródła (http://www.wampserver.com/en/download.php)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1