Sprawdzanie gdzie zsotal nagrany plik

0

Witam.
Chcialbym sie dowiedziec, czy mozliwe jest sprawdzenie na jakim komputerze zostal nagrany plik ? Tzn. na odtwarzaczu nagrane zostaly pliki, ktore sa nieporzadane. Winny nie chce sie przyznac do nagrania pliku, lecz wolę się upewnic , czy to wlasnie na jego komputerze zostal nagrany plik. Czy mogę sprawdzić na jakim PC nagrane zostały pliki ( adres IP, lub cos w ten desen) ?

0

Jeśli jest winny to już nie ma co sprawdzać :D.

0

Mozna poszukac pozostalosci po tym pliku na komputerze podejrzanego (indeksy, listy MRU, etc). Ewentualnie zapuscic odzyskiwanie skasowanych plikow.

0

Wyście już oszaleli na punkcie tego IP. Adres internet protocol ma być zapisany w mp3?
Jeśli winny nie da ci dostępu do swoich indeksów/MRU/cache albo logów programów to możesz pomarzyć o jakichkolwiek dowodach... Mimo wszystko na tym forum pada wiele odpowiedzi które z początku wydają się idiotyczne, ale w praktyce są całkiem sensowne, takim postem jest wypowiedź javausera ;p

0
Detektyw napisał(a)

Czy mogę sprawdzić na jakim PC nagrane zostały pliki ( adres IP, lub cos w ten desen) ?

Skontaktuj się z CSI oni potrafią wszystko ;-)

0

Z NULLa to nawet Salomon nie wyciągnie adresu IP.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1