[FF3] Status pobierania na pasku stany - jak wyłączyć?

0

FF3 ma, jak dla mnie, bardzo dziwną i całkowicie zbędną funkcję pokazywania stanu pobierania plików na pasku stanu. Jak to wyłączyć?

0

Przeciez standardowo FF3 nie ma czegos takiego, przynajmniej ja nie miałem. Sa do tego wtyczki, wiec wylacz wtyczke

0
a_s_f napisał(a)

Przeciez standardowo FF3 nie ma czegos takiego, przynajmniej ja nie miałem.

Jeśli nie miałeś, to nie miałeś i FF3 :-D

a_s_f napisał(a)

Sa do tego wtyczki, wiec wylacz wtyczke

To nie jest wtyczka, powtarzam [!!!]

0

Niestety można chyba tylko cały pasek stanu wyłączyć, jego poszczególnych kawałków oddzielnie nie da rady.
Poza tym, jak dla mnie, to to nie jest ani dziwne, ani zbędne :)

0

Organize Status Bar - można ustawić kolejność elementów a także je ukryć - https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1759

Można pobawić się userChrome.css - http://www.bluecirclet.com/archives/125-How-to-remove-the-download-monitor-from-the-status-bar-in-firefox-browser.html
Ten link jakoś wyszukałem ale można po prostu wziąć DOM Inspektora aby pokazał dany element interfejsu Firefoksa i samemu pomyśleć o css dla niego :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1