Parametr z DBGrid

Odpowiedz Nowy wątek
2006-08-29 17:51
0

chcę przesłać parametr z DBGrid do zapytania w Query1
Query1.ParamByName('id_danych').Value:=???

Pozostało 580 znaków

2006-08-29 19:31
0

dbgrid NIE przechowuje danych tylko je WYŚWIETLA!! Tak na prawdę chcesz przekazać parametr z dbgrid.datasource.dataset


- Ciemna druga strona jest.
- Nie marudź Yoda, tylko jedz tego tosta.
Google NIE GRYZIE!
Pomogłem - kliknij

Pozostało 580 znaków

2006-08-29 20:52
0

dzięki, już wiem o co chodzi

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0