odwołanie do procedury

Odpowiedz Nowy wątek
2006-07-21 11:18
kulti
0

Powiedzcie czy co takiego jest mozliwe, a jak tak to jak :)

Mianowicie mam glowna forme Form1 i z tej formy wywoluje plik dll na zasadzie pobrania uchwytu itd... co w efekcie wyswietla mi forme z dll,ki. Teraz na tej dll'e chce wywołac procedurę która jest zapisana na Form1, czy jest to mozliwe.

Problem polega na tym ze procedury której chcę użyć działa tylko na pluki exe, na dll'ce wyrzuca mi bład stad taki pomysł.

Pozdr

Pozostało 580 znaków

2006-07-21 12:37
0

jest poszukaj o funkcjach zwrotnych (callback function)


- Ciemna druga strona jest.
- Nie marudź Yoda, tylko jedz tego tosta.
Google NIE GRYZIE!
Pomogłem - kliknij

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0