StringGrid-wywalanie wartości

Odpowiedz Nowy wątek
2006-07-19 13:37
lorupa
0

mam stringgrida w moim programie wyglada mniej wiecej tak:
imię|poziom|nazwisko
imię|poziom|nazwisko
imię|poziom|nazwisko
w miejscu "poziom" są wartości liczbowe 1,2,3....200
potrzebuję procedurę która znajdzie wartości "poziomu" pomiędzy np 7 i 20 zostawi je a wszystkie inne wyrzuci cały czas nie udaje mi się, ma ktoś jakiś pomysł?

Pozostało 580 znaków

2006-07-19 15:42
0

zwykła pętla z if'em?


Piszę programy w językach: C, C++, Java, Python, Bash, PHP, SQL.
Przyjmuję zlecenia

Pozostało 580 znaków

2006-07-19 16:03
lorupa
0

no wlasnie nie dzialala ;p
rozwiazany problem tak, ze z tej tabeli przepisuje na niewidoczna a potem ta czysci i z powrotem ;-P

Pozostało 580 znaków

2006-07-19 23:46
0

kbmMemTable + DataSource + DBGrid i możesz sobie spokojnie filtorwać po polach jak chcesz


- Ciemna druga strona jest.
- Nie marudź Yoda, tylko jedz tego tosta.
Google NIE GRYZIE!
Pomogłem - kliknij

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0