WebBorwser i wykonane żródło strony

0

Jak pobrać kod źródłowy wyświetlonej strony w WebBrowserze ??
Chodzi mi głównie o to, że ładuję stronę z kodem js i chcę poprać źródło finałowe wraz z już wygenerowanym kodem js.

0

100 razy klepane, do Newbie z tym :/ W FAQ masz odpowiedź na to tylko szukaj!!!

0

Szukałem i nie mogłem znaleźć konkretnie, znalazłem jak pobrać źródło strony, ale nie znalazłem jak pobrać wykonane źródło strony czyli jak np.
Źródło:
Licznik: <script type="text/javascript" src="online.js.php"></script>

A ja chcę pobrać już wygenerowany kod z WebBorwsera czyli coś takiego
Źródło:
Licznik: 1000

NIE MA tego ani w FAQ, ani w dziale Newbie [!!!]

0
DiRum napisał(a)

Szukałem i nie mogłem znaleźć konkretnie

Bo powinieneś zadawać konkretne pytania. To czego szukasz to nie źródło a raczej kod sparsowanej strony. Na 100% był już taki temat. Poszukaj.

0

Przeszukałem działy Newbie i Delphi oraz Torry nic nie znalazłem :(

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1