Komponent pakujący i dzielący archiwa - kto ma?

0

Witam - mam taki problem. Bardzo odpowiada mi komponent ZipMaster, ale nie mogę odnaleźć ani we właściwościach ani w dokumentacji sposobu na dzielenie archiwum. Jest mi to bardzo potrzebne, ponieważ archiwum w skrajnych przypadkach może przekroczyć 2 GB, co - słyszałem - skutkuje tym, że pliki ZIP są nie do odczytu. Jeśli dysponujecie takim komponentem to poproszę o jego nazwę. Dzięki.

0

Jedyne co mi przychodzi to ZipForge, nic innego do takich zadań nie znam. Z resztą - torry.net

0

Takie może trochę OT: Po co do kompresji jakiś komponent? Dołączasz gzip'a i tar'a do programu i zwykłe ShellExecute...

0
Adam.Pilorz napisał(a)

Takie może trochę OT: Po co do kompresji jakiś komponent? Dołączasz gzip'a i tar'a do programu i zwykłe ShellExecute...

No to już lepiej 7-zip (OpenSource) w wersji stand-alone konsolowej ;) Bo potrafi nie tylko do GZ spakować w takim wypadku ;)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1