ShockwaveFlash....

0

Ktoś zna ten komponent? ShockwaveFlash

Jeżeli tak to mam pare pytań:

  1. Jak zrobić żeby rozmiar komponenty był automatycznie przystosowany do rozmiaru wyświetlanego filmu.

  2. Jak to jest z tym Quality tego komponentu? A raczej jakie wartości przyjmuje, dokładniej chodzi mi o to żeby zrobić u siebie w progsie ustawienia Quality wyświetlanego filmu, np. mała, normalna i duża.

0

jak chcesz odtwarzacza robic nie ma sensu , do tego jest flashplayer. takowego komponentu nie mam i jesli nawet to bym zkozystal z funkcji do wyswietlania ktore byly opisane na forum jak i w artykulach lub gotowcach a na 100% znajdziesz na FAQ :-)

0

HA, HA! No jest FlashPlayer, ale wyciskając wszystko z komponentu ShockWavePlayer napisałem lepszy niż ten Macromedi :D, no będzie lepszy jak poprawie 3 błedy w programie. Ale myśle że jakoś sie sam z tym uporam.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1