separator w edicie

0

Chce zrobić takie triko do oblicznia średniej. Oceny mają być rozdzielone przecinkiem, a potem jak se klikne Licz !, to żeby on wyciągał pokolei oceny i policzył średnią. Kapiszyn ??

0

Na 4p jest moduł Split - użyj go.

0

a jaka jest funkcja do wyciągnięcia folderu w jakim jest windows zainstalowany ??

[dopisane]

Gdzie moge znleźć coś o tym splicie ?? Bo mi się szukać nie chce i nie mam czasu. i może jakiś przykładzik ??

0

split jest w źródłach B4P. Ewentualnie użyj Explode autorstwa Mrquella (Kody źródłowe)

0

a jak usunąć folder wraz z zawartością ??

0

a jak usunąć folder wraz z zawartością ??

FAQ

0

tia, ale jak mam RemoveDir('blabla') i jeśli tam mam plik to on mi go nie usuwa (folderu znaczy sie). I jak mam w folderze jakiś podfolder to to samo.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0