Jak zrobić ?żeby niebyło pasku zadań ???

0
    Chodzi mi o pasek zadsań programu, np: przeglondatrka internetowa to:

4programmes.net - Mozilla
[moderator prosi/rozkazuje* o dokładne opisywanie problemu i nienadużywanie ikonek
*-niepotrzebne skreślić]

0

Chodzi mi o pasek zadsań programu, np: przeglondatrka internetowa to:
4programmes.net - Mozilla
Piszcie długo i w ogóle!!!

Nie za bardzo Cię rozumiem... Chcesz się pozbyć paska tytułu, czy paska zadań?
Bo jeżeli dobrze zrozumiałem, to co napisałeś, to chcesz sie pozbyć paska tytułu

0

Jesli zrozumiales to trzeba bylo dac odpowiedz...
Tez mi sie wydaje, ze chodzi o pasek tytulu wiec:

ShowWindow(Application.Handle, SW_HIDE);

0

he ja tak troche OT do tego temata... co jego autor ma mojego avatara?? i to jeszcze z moim podpisem ;) o boze :-D :-D :-D
nero: zmien napis miki na swoj ;)

0
   Spoko miki.Chciałem sobie tylko pożyczyć na jakiś czas dla pisu!!!

[browar] [browar] [przemycany alkohol został zarekwirowany - moderator]
Bimber is cool!!!

0

spoko jak bys jeszcze nie dodawal tyle emotikonek pod postami...

0

No dobra myśl, najpierw pożyczamy :), z tego cowiem mleczasz nie zastrzegł znaku, wiec mozesz zastrzeć, no i potem domagac sie rękompensaty za wykożystywanie twojego znaku :P :) tylko sie pośmiesz zanim mleczasz to przeczyta bo sam to zrobi

0

Nie wiem o co Ci chodzi ale myśle że chodzi Ci o to :-D
Form1.BorderStyle := BsNone;
Form1.WindowState := WsMaximized;
;-)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1