Rozmiar pliku

Odpowiedz Nowy wątek
2003-03-19 07:37
0

Jaki jest najszybszy sposób na pobranie rozmiaru pliku (korzystanie z funkcji API jest trochę za wolne, przy paru tysiącach plików)

Pozostało 580 znaków

2003-03-19 08:59
0

tak samo jak korzystanei z wybierania plików, ale aby pobrać rozmiar wykorzystać mozna zmodyfikowane Findfirstex, i findnext, zmodyfikowanie polega na wywaleniu niepotrzebnych warunkow, tj dostodowanie funkcji do naszego przypadku, bawiłem sie tym, i wiem ze mozna o 2 razy zrobic szybsze budowanie drzewa jak jest to zrobione w explorerze


<font color="#FF0000"> Jestem po tej i po tamtej stronie... </span> albo na tej

Pozostało 580 znaków

2003-03-20 07:52
0

Dzięki [email protected] Rozwiązanie sprawdza się wyśmienicie. :-) :-)

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0